Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Şubat 2021 #11 Ben hiç güvenemedim. 66 tane oyun alacağım diye bilgisayarımı Server'a dönüştürme riskini istemiyorum. Veya olmayan ekran kartım ile arka planda çalışmaya çalışan mining uygulamaları...
Ben hiç güvenemedim. 66 tane oyun alacağım diye bilgisayarımı Server'a dönüştürme riskini istemiyorum. Veya olmayan ekran kartım ile arka planda çalışmaya çalışan mining uygulamaları...
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 23 Şubat 2021 #12 Sildim : ) Affansen dedi: Ben hiç güvenemedim. 66 tane oyun alacağım diye bilgisayarımı Server'a dönüştürme riskini istemiyorum. Veya olmayan ekran kartım ile arka planda çalışmaya çalışan mining uygulamaları... Genişletmek için tıkla...
Sildim : ) Affansen dedi: Ben hiç güvenemedim. 66 tane oyun alacağım diye bilgisayarımı Server'a dönüştürme riskini istemiyorum. Veya olmayan ekran kartım ile arka planda çalışmaya çalışan mining uygulamaları... Genişletmek için tıkla...
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Şubat 2021 #13 Recx and Flex dedi: Sildim : ) Genişletmek için tıkla... Yani kesin vardır demiyorum, güvenmediğimi belirtiyorum. Bu arada uygulamayı sildiğinizde oyunlar silindi mi?
Recx and Flex dedi: Sildim : ) Genişletmek için tıkla... Yani kesin vardır demiyorum, güvenmediğimi belirtiyorum. Bu arada uygulamayı sildiğinizde oyunlar silindi mi?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 23 Şubat 2021 #14 Affansen dedi: Yani kesin vardır demiyorum, güvenmediğimi belirtiyorum. Bu arada uygulamayı sildiğinizde oyunlar silindi mi? Genişletmek için tıkla... Bug oldu galiba uygulamayı kapatmama rağmen oyna işareti çıkıyor. her şeyi kaldırmama rağmen oyunlar gitmedi : /
Affansen dedi: Yani kesin vardır demiyorum, güvenmediğimi belirtiyorum. Bu arada uygulamayı sildiğinizde oyunlar silindi mi? Genişletmek için tıkla... Bug oldu galiba uygulamayı kapatmama rağmen oyna işareti çıkıyor. her şeyi kaldırmama rağmen oyunlar gitmedi : /
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #15 Konu hakkında bilgim yok hocam. Etiket atmışsınız da ondan cevap vermek istedim.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Şubat 2021 #16 Recx and Flex dedi: Bug oldu galiba uygulamayı kapatmama rağmen oyna işareti çıkıyor. her şeyi kaldırmama rağmen oyunlar gitmedi : / Genişletmek için tıkla... Oyunlardan zarar gelmez bence.
Recx and Flex dedi: Bug oldu galiba uygulamayı kapatmama rağmen oyna işareti çıkıyor. her şeyi kaldırmama rağmen oyunlar gitmedi : / Genişletmek için tıkla... Oyunlardan zarar gelmez bence.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 23 Şubat 2021 #17 Ben olsam indirmezdim bile. Gıbır ne ya?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 23 Şubat 2021 #18 Hayır yemezsin çünkü oyunların Lisans'ı alınıyor Steam'ın bundan haberi var.