GIBIRNet'e Geçiş Deneyimim

İnşallah sorun yaşamazsınız hocam. İsminde hayır yok çünkü.
Sorun çıkarsa da bitiririm aboneliği zaten taahhüt vesaire yok zaten reis bizim millet sivri zeka hiyarim var diyene tuzunu alıp gidiyor
Fiyatını da yazarsan sevinirim. Hayırlı olsun.
90 + 10 modem ücreti toplam 100 lira üstad
Biraz daha savun TT yi sana hisse verirler 😁

Son düzenleme:
Sorun çıkarsa da bitiririm aboneliği zaten taahhüt vesaire yok zaten reis bizim millet sivri zeka hiyarim var diyene tuzunu alıp gidiyor

90 + 10 modem ücreti toplam 100 lira üstad
Biraz daha savun TT yi sana hisse verirler 😁
Hocam keşke TurkNet veyahut Netspeed tercih etseydiniz. En azından bu 2 sağlayıcıda kurumsallık adına temelleri sağlam olan bir yapı var. Neyse, hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanmanızı dilerim.

G-NET MEGA.png

Bu pakete belli bir süre için 70 TL karşılığında sahibim.

Aldığım değerler:
hız testi.png

Şu üslup olayına da değinmek istiyorum. Gidip o konunun bir de tarihine bakınız. Bir tane müşteri temsilcisinin hatasını tüm firmaya yıkmayı doğru bulmuyorum. O, yaklaşık 1 yıllık olay. Şu an böyle bir şey veya benzeri bir durum söz konusu olmadığı için ısıtıp ısıtıp insanların önüne koymak da bence doğru değil.

Bahsi geçen firma üye olduğum bir yere sponsor. Orada da gayet ilgililer, telefonda destek almak istediğimde de gayet ilgili davranıyorlar. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayınca hızlı da ulaşabiliyorum.

Bir de "gıbır" kelimesinin oraya özgü bir anlamı varmış, birazdan bulup eklemeye çalışacağım.

Böyle adı sanı duyulmamış internet sağlayıcılarını önermem. Superonline, vodafone gibi büyük sağlayıcıları tercih edin. Bunların hızları yüksek ve stabildir.
İsmede aldanmamak gerek. Büyük firmaların rezaletleri de var ortada sonuçta. Bence altyapı tespiti yapıldıktan sonra hangisinden en iyi hizmet alırım buna bakılıp karar verilmeli.

Böyle adı sanı duyulmamış internet sağlayıcılarını önermem. Superonline, Vodafone gibi büyük sağlayıcıları tercih edin. Bunların hızları yüksek ve stabildir.

Çok boş önerme. NetSpeed kullanıyorum 2seneyi geçiyor söylediğiniz firmalardan aşağı kalır yanı yok. Marka takıntısıni bırakın. Altyapı TT olan yerde fiyat performans belirler isim değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı