Sitede sizce bir şey var mıdır hocam?Bilmediğiniz bir siteye bundan sonra girmemenizi öneririm, arka kapı indirirse başınız derde girer.
Tarayıcınızı temiz tutun.
@246675Sitede sizce bir şey var mıdır hocam?
@Fıratttt bakar mısınız hocam güvenlik konularından anlıyor gibi duruyorsunuz.
Yanlış habercilik sorun değil hocam, zaten 3 kaynaktan kontrol etmek için kullanmıştım siteyi ki kaynak olarak Chrome'un resmi bloglarını kullanmışlar. Sitede virüs vesaire yoksa sorun yok.Sitede bir sıkıntı yok ama yanlış habercilik durumu olabilir. Daha önceden hiç duymadım adını.
Siteden zararlı bulaşacağını sanmıyorum.Yanlış habercilik sorun değil hocam, zaten 3 kaynaktan kontrol etmek için kullanmıştım siteyi ki kaynak olarak Chrome'un resmi bloglarını kullanmışlar. Sitede virüs vesaire yoksa sorun yok.
Teşekkürler hocam. VirusTotal'de temiz çıktı zaten.Siteden zararlı bulaşacağını sanmıyorum.
VirusTotal website tarayabiliyor muydu ya?Teşekkürler hocam. VirusTotal'de temiz çıktı zaten.
Evet hocam. Birde sitenin güvenli olduğundan nasıl emin oldunuz?VirusTotal website tarayabiliyor muydu ya?![]()
Anti-Virüs veritabanlarına göre bir zararlı değil ve script saldırısı da söz konusu değil.Evet hocam. Birde sitenin güvenli olduğundan nasıl emin oldunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.