Gıdığım çok var ne yapmalıyım?

Evet ben de biraz yağ var diyetisyene başvurup düzenli spor yapmam gerekiyor.Önerin için teşekkür ederim
Pahalı bir diyetisyen ile uygun bir diyetisyen arasında bir fark yok. Bilgin olsun. Ben aylık 400 TL ödüyorum ve her hafta kontrol ediyor. Mesela her hafta çarşamba. İlk süreçler iradene bağlı. İşin zor değil. Kısıtlama vs de adam akıllı yok. Herkes gibi sen de çoğu şeyi yiyorsun. Millet diyor ki : Yok onu yedirtmiyorlar,yok şunu yedirtmiyorlar. Komple yalan ve klişe bu. Bilgin olsun. 'Moralin düşerse,kilon yavaşlar.' bunu unutma.

Bant yapıştırma fikri son zamanlarda okuduğum en komik şeylerden biri.
Ağızdan nefes alıyorsa işe yarayabilir, başka nasıl çözmesini bekliyorsunuz uykusunda ağızdan nefes alıyorsa.
Uyurken bant yapıştırması ölüm riskine yol açar.
Nefes alamazsa uyanır zaten, sadece ağzını bantlıyacak ki dediğim gibi gerekli bir şey değil ama yapanlar var.

Ne ağzına bant yapıştırmalar falan geliştir vücüdunu.

Ne ağzına bant yapıştırmalar falan geliştir vücüdunu.
Tamam etkiler de mewing yapmadan tam kemik yapısını düzeltemez ki. Yağ oranını düşürse vs tamam azalır ama hala çenesi düşük bir vaziyette nefes almaya devam ederse geçmez ki.

Tamam etkiler de mewing yapmadan tam kemik yapısını düzeltemez ki. Yağ oranını düşürse vs tamam azalır ama hala çenesi düşük bir vaziyette nefes almaya devam ederse geçmez ki.
Ne olacak çocuk nefes alamayıp çocuğu neden boğmaya çalışıyonuz çocuk nefes almasınmı tut bakayım şimdi sen nefesine ne kadar dayanacaksin ne yapsın bu oğlan solunum cihazındanmı nefes alsın ağzını burnunu bantlayıp yeter buramıza geldi ya.

Nefesini tutsun mu diyorum hocam ben. Burundan alsın diyorum nerenle okuyosun çok merak ediyorum. Ağzına bant yapıştırabiliri ekstra söyledim kesinlikle yap vs demedim neden ona o kadar takıldınız, ki yapıştırsa çocuk boğulcak mı burnu yok mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…