Gig sigorta tamir yerine iade vermek istedi

eraynzf

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 3 sene önce Vatan Bilgisayar'dan POCO X3 Pro almıştım. Alırken de çalışanlar sıkıntı çıkmaması için 1 sene garanti uzatmamı tavsiye ettiler. Ben de uzattırdım. 2 hafta önce daha uzatılmış garanti bitmeden telefonun ekranı beyaz olup kapandı ve bir daha da açılmadı. Araştırdığım kadarıyla POCO X3 Pro'daki kronik anakart sorunuymuş. Daha sonra uzatılmış garanti firması olan gig sigortaya yolladım. Birkaç gün sonra telefonuma 5999 TL hediye çeki tamamlanacaktır diye bildirim geldi. Arayıp sorduğumda ise maliyeti fazla olduğu için tamir edilemediğini ve aldığım zamanki ücretin iadesi ya da bozuk olan telefonu aynı şekilde geri alabileceğim söylendi. Ancak aldığım zamanki fiyat olan 6000 TL ile şu an hiçbir telefon alınamıyor doğru düzgün ekonomi sebebiyle. Üstelik sadece Vatan Bilgisayar'da geçerli. Seçim yapmam için bana bir hafta verildi. Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım?

Uzatılmış garanti koşullarına bakmak lazım. Normalde garantisi devam eden ve tamir olanağı olmayan üründe misli ile değişim hakkınız var yani aynısı veya bir üst modelini talep edebilirsiniz. Kesinlikle ücreti almanızı önermem, üstteki yorumda da olduğu gibi heyete başvuru yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı