Gigabayte z68p-ds3, İ5 2500k Mac OS X ML2 Kurma

kenan biçer

Hectopat
Sevgili Technopat yöneticileri ve çalışanları. Elimdeki bu PC'ye Mac os x mountain lion 10.2 kurabilme imkanım var mı ?
Recep Bey'in anlattıklarına göre BIOS ayarlarını gözden geçirmem gerekiyor mu ? Z68'de ne gibi BIOS ayarları yapmam mümkün?

ML2 ve ya ML3 kurmam hangisi bu PC için daha basit olabilir yardımınızı bekliyorum teşekkür ederim.

BileşenAyrıntılarAlt puanTaban puan
İşlemciIntel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz7,5
5,9
En düşük puanla belirlenir
Bellek (RAM)8,00 GB7,5
GrafiklerASUS EAH6570 Series6,8
Oyun grafikleri4822 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği6,8
Birincil sabit disk135GB Boş (Toplam 181GB)5,9
Windows 7 Ultimate

Sistem
ÜreticiGigabyte Technology Co., Ltd.
ModelZ68P-DS3
Toplam sistem belleği miktarı8,00 GB RAM
Sistem türü64 bit işletim sistemi
İşlemci çekirdek sayısı4
Depolama
Sabit disklerin toplam boyutu931 GB
Disk bölümü (C:)135 GB Boş (Toplam 181 GB)
Disk bölümü (D:)29 GB Boş (Toplam 244 GB)
Disk bölümü (E:)306 GB Boş (Toplam 439 GB)
Medya sürücüsü (F:)CD/DVD
Disk bölümü (G:)40 GB Boş (Toplam 67 GB)
Grafikler
Görüntü bağdaştırıcısı türüASUS EAH6570 Series
Toplam kullanılabilir grafik belleği4822 MB
Ayrılmış grafik belleği1024 MB
Ayrılmış sistem belleği0 MB
Paylaşılan sistem belleği3798 MB
Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü8.861.0.0
Birincil monitör çözünürlüğü1280x1024
DirectX sürümüDirectX 10

Ağ BağdaştırıcısıRealtek PCIe GBE Family Controller
Ağ BağdaştırıcısıVirtualBox Bridged Networking Driver Miniport
Ağ BağdaştırıcısıVirtualBox Host-Only Ethernet Adapter
Notlar
Oyun grafikleri puanı birincil grafik bağdaştırıcısına bağlıdır. Bu sistemde bağlı veya birden çok grafik bağdaştırıcısı varsa, bazı yazılım uygulamaları için ek performans getirileri sağlayabilir.

Allah razı olsun kardeşim yaa valla oraya bi bakayım yardımın için teşekkür ederim Ben tır şöförüyüm italya ya gidiyorum evde 13 yaşında bi oğlum var mac os hastası onu kurnak için 1 haftadır uğraşıyoruz ama bi türlü kuramadık o vermiş olduğun kaynaktan hangisini indirebilirim acaba bi baakyım sizce hangisini kurabiliriz mountain lion mu ml3 mü yoksa ml 2 mi hangisi sizce daha uygun

Anakartınız uyumlu sonuçta hangisini deniyeceğinizi bilemiyorum denemeniz lazım..Vermiş olduğum linkteki adrese üye olun... Orda indirmenizi istenilen dosya var onu indirin.. Kurulumu youtube videoları izleyerek yapabilirsiniz... Hackintosh diye yazarsanız ML2 yada ML3... Kolay gelsin...

Talat bey, İyi akşamlar. iAtkos ML2 Boot USB'si Hazırlama ile usb belleği hazırladım, fakat yükleme tamamlandı diyo sonra pc yeniden açmaya başlayınca elma resminin altında daire dönüp duruyo, bi türlü açılmıyo. BIOS ayarlarında önemli bi ayarlama gerekiyo mu z68 bios ayarları anlatımı varmı acaba resimli anlatım.

'Denemediğim şey kalmadı valla yaa Recep Baltaş kardeşimizin yönergelerini harfiyyen uyguladım onun yaptığı gibi bazı şeyleri uyguladım bazılarını devre dışı bıraktım. BIOS'da achi yaptım kurulum bitiyor kapatıp açılışta daire dönüp kalıyo kafayı yiyecem valla.

Abi yaa bende Ankara'da oturuyom siz de Ankaradasınız herhalde mümkünse kasayı size getirsem de yardımcı olsanız bana. Sizin vermiş olduğunuz linkdeki dosyaları indirdim fakat o dosyaları ne ile açmam gerkiyor? İki dosya indirdim ikisinide açtım kurulum gibi bir dosya değil anlamış da değilim açıkcası bana yardımcı olursanız size dua ederim abi ya.

'Denemediğim şey kalmadı valla yaa recep altaş kardeşimizin yönergelerini harfiyyen uyguladım onun yaptığı gibi bazı şeyleri uyguladım bazılarını devre dışı bıraktım. BIOS'da achi yaptım kurulum bitiyo kapatıp açılışta daire dönüp kalıyo kafayı yiyecem valla. Abi yaa bende ankarada oturuyom sizde ankaradasınız herhalde mümkünse kasayı size getirsem de yardımcı olsanız bana. Sizin vermiş olduğunuz linkdeki dosyaları indirdim fakat o dosyaları ne ile açmam gerkiyo? İki dosya indirdim ikisinide açtım kurulum gibi bi dosya değil anlöışda değilim açıkcası bana yardımcı olursanız size dua ederim abi ya.

Benim yaptıklarımı harfiyen yaptığın sürece hiçbir zaman kuramazsın. Rehberlerin özünü anlamamışsın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı