Gigabit router tavsiyesi

Bütçe
2500

Halstein

Kilopat
Yer
İzmir
Dostlar selamlar yakın zamanda TurkNet 1000MBPS altyapısı binama geldi ve kullanmaya başladım. ZTE ZXHN. 3601p AC3000 Wi-Fi 6 bir router verdiler.
Arayüzü inanılmaz kısıtlı hiçbir şeyi açıp kapatamıyorum, resmen sadece tarih ve bağlı cihazları görebiliyorum.
Farklı bir router almak istiyorum. Almışken Wi-Fi 6 olması mantıklı olur. Bütçem maksimum 2500 TL bandında, çok da üst seviye bir şey almak gerekli mi emin değilim.
ASUS routerlar çok pahalı. Şu anlık TP-Link Archer AX55 ve Mercusys MR80X modellerini inceledim.
Router tavsiyelerinizi bekliyorum.

Archer AX55 Modelini Tercih ettim. Önceden Router'a en uzak mesafede 10-15Mbps alırken şu an 40-50Mbps alıyorum. Türknetin verdiği ZTE Router ile TP-Link'i mesh yaptım o şekilde kullanıyorum.

Archer AX55 Modelini Tercih ettim. Önceden Router'a en uzak mesafede 10-15Mbps alırken şu an 40-50Mbps alıyorum. Türknetin verdiği ZTE Router ile TP-Link'i mesh yaptım o şekilde kullanıyorum.
Hayırlı olsun hocam. Ben de Router arayışı içindeyim MR80X düşünüyordum o yüzden sormuştum. AX55 benim bütçemi bir hayli aşar. Tekrardan hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın 🙏🙏.

Dostlar selamlar yakın zamanda TurkNet 1000MBPS altyapısı binama geldi ve kullanmaya başladım. ZTE Zxhn. 3601p AC3000 Wi-Fi 6 bir router verdiler.
Arayüzü inanılmaz kısıtlı hiçbir şeyi açıp kapatamıyorum, resmen sadece tarih ve bağlı cihazları görebiliyorum.
Farklı bir router almak istiyorum. Almışken Wi-Fi 6 olması mantıklı olur. Bütçem maksimum 2500 TL bandında, çok da üst seviye bir şey almak gerekli mi emin değilim.
ASUS routerlar çok pahalı. Şu anlık TP-Link Archer AX55 ve Mercusys MR80X modellerini inceledim.
Router tavsiyelerinizi bekliyorum.

AX3200 bakabilirsin OpenWrt de destekliyor

Hayırlı olsun hocam. Ben de Router arayışı içindeyim MR80X düşünüyordum o yüzden sormuştum. AX55 benim bütçemi bir hayli aşar. Tekrardan hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın 🙏🙏.

Aynı internet kullanan biri olarak benim aldığım ürün. Hatta ikinci PC yandan bir kablo attım kardeşimin PC'ye 150 Mbps civarı upload ve download alabiliyorum. 100 de olabilir. Kötü değil. ADSL göre hayli hayli iyi. Oyun download durumlarında bayağı güzel. Bunun dışında tablet ve 3 telefon bağlı şekilde kullanıyoruz. Ali Güngör hocamın tanıtım videosu vardır. Tavsiye ederim güzel ürün.

Aynı internet kullanan biri olarak benim aldığım ürün. Hatta ikinci PC yandan bir kablo attım kardeşimin PC'ye 150 Mbps civarı upload ve download alabiliyorum. 100 de olabilir. Kötü değil. ADSL göre hayli hayli iyi. Oyun download durumlarında bayağı güzel. Bunun dışında tablet ve 3 telefon bağlı şekilde kullanıyoruz. Ali Güngör hocamın tanıtım videosu vardır. Tavsiye ederim güzel ürün.
Hocam teşekkür ederim ama benim evde şu an modem ya da router yok. Airfiber dedikleri interneti kullanıyorum çatıdan gelen ethernet kablosunun ucunda internet var bilgisayara taksam internete çıkabilirim. Bu yüzden Router arıyorum. Eski Modem-Routerim yandı. Ayrıca maalesef tek cihaz kullanabilirim şu an bütçem çok yok. O yüzden sadece bu ürünü alsam çalışır mı bilmiyorum çalışsa bile sanırım gerçek bir router kadar performans veremez.

2 yıldır Mercusys markasının Extenderını kullanıyorum, çok memnunum hatta şu an kullanmaya da devam ediyorum Router ile arasında 2 duvar + mesafe olmasına rağmen kendi bulunduğu odaya 200 yan odaya 150Mbps internet verebiliyor. TP-Link'in alt firması diye biliyorum zaten. Ben bir sorun yaşamamıştım o yüzden benim de ilk tercihim Mercusys Router almaktı fakat AX55 300 lira kadar indirime girmişti ve kuponum vardı o yüzden 500 lira farkla ax55'i tercih ettim. Bence Mercusys'e bir şans verebilirsin.

2 yıldır Mercusys markasının Extenderını kullanıyorum, çok memnunum hatta şu an kullanmaya da devam ediyorum Router ile arasında 2 duvar + mesafe olmasına rağmen kendi bulunduğu odaya 200 yan odaya 150Mbps internet verebiliyor. TP-Link'in alt firması diye biliyorum zaten. Ben bir sorun yaşamamıştım o yüzden benim de ilk tercihim Mercusys Router almaktı fakat AX55 300 lira kadar indirime girmişti ve kuponum vardı o yüzden 500 lira farkla ax55'i tercih ettim. Bence Mercusys'e bir şans verebilirsin.
Hocam bende de şu an biraz indirim var MR80X 1200 liraya denk geliyor sabah biraz daha araştıracağım ona göre MR80X alcağım gibi. Keşke OpenWRT de olsaydı ama üç kuruşa beş köfte yok...

Hocam teşekkür ederim ama benim evde şu an modem ya da router yok. Airfiber dedikleri interneti kullanıyorum çatıdan gelen Ethernet kablosunun ucunda internet var bilgisayara taksam internete çıkabilirim. Bu yüzden Router arıyorum. Eski Modem-Routerim yandı. Ayrıca maalesef tek cihaz kullanabilirim şu an bütçem çok yok. O yüzden sadece bu ürünü alsam çalışır mı bilmiyorum çalışsa bile sanırım gerçek bir router kadar performans veremez.

Anladım hocam. Ben sandım ki bendeki gibi bir tane fiber modem var evde. Ona göre yorumlamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı