furkan başaran Hectopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 132 Çözümler 2 28 Nisan 2019 #1 Fx 6300 ile bu anakartı kullanmaktayım. Fx 8350 islemciyi anakartım destekler mi?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2019 #2 FX 6300'ün soket yapısı FX 8350 ile aynı ise anakartınız destekler. Detaylı bilgi için anakartın sitesinde yazan bilgileri okuyabilirsiniz.
FX 6300'ün soket yapısı FX 8350 ile aynı ise anakartınız destekler. Detaylı bilgi için anakartın sitesinde yazan bilgileri okuyabilirsiniz.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2019 #3 Berkay Paşa dedi: FX 6300'ün soket yapısı FX 8350 ile aynı ise anakartınız destekler. Detaylı bilgi için anakartın sitesinde yazan bilgileri okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler.
Berkay Paşa dedi: FX 6300'ün soket yapısı FX 8350 ile aynı ise anakartınız destekler. Detaylı bilgi için anakartın sitesinde yazan bilgileri okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2019 #4 DR_KASLI dedi: Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim iyi oldu. Bu yüzden belirtmiştim baksın diye.
DR_KASLI dedi: Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim iyi oldu. Bu yüzden belirtmiştim baksın diye.
furkan başaran Hectopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 132 Çözümler 2 29 Nisan 2019 #5 DR_KASLI dedi: Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartın üzerinde 4 pin işlemci güç girişi var. Sorun teşkil eder mi ?
DR_KASLI dedi: Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartın üzerinde 4 pin işlemci güç girişi var. Sorun teşkil eder mi ?
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2019 #6 furkan başaran dedi: Hocam anakartın üzerinde 4 pin işlemci güç girişi var. Sorun teşkil eder mi ? Genişletmek için tıkla... Hayir hocam o islemci sogutucu icin. PSU yettigi surece problem olmaz.
furkan başaran dedi: Hocam anakartın üzerinde 4 pin işlemci güç girişi var. Sorun teşkil eder mi ? Genişletmek için tıkla... Hayir hocam o islemci sogutucu icin. PSU yettigi surece problem olmaz.
furkan başaran Hectopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 132 Çözümler 2 30 Nisan 2019 #7 DR_KASLI dedi: Hayir hocam o islemci sogutucu icin. PSU yettigi surece problem olmaz. Genişletmek için tıkla... fan için olan beslemeyi demedim anakartın üzerinde 2. besleme girişi var onu dedim.
DR_KASLI dedi: Hayir hocam o islemci sogutucu icin. PSU yettigi surece problem olmaz. Genişletmek için tıkla... fan için olan beslemeyi demedim anakartın üzerinde 2. besleme girişi var onu dedim.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2019 #8 furkan başaran dedi: fan için olan beslemeyi demedim anakartın üzerinde 2. besleme girişi var onu dedim. Genişletmek için tıkla... Demek istediginizi tam anlamadim fotografini paylasabilir misiniz ?
furkan başaran dedi: fan için olan beslemeyi demedim anakartın üzerinde 2. besleme girişi var onu dedim. Genişletmek için tıkla... Demek istediginizi tam anlamadim fotografini paylasabilir misiniz ?
furkan başaran Hectopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 132 Çözümler 2 1 Mayıs 2019 #9 DR_KASLI dedi: Demek istediginizi tam anlamadim fotografini paylasabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... mesela bu 8 pin benim anakartda 4 pin var. örnek olarak attım. Dosya Ekleri IMAG0035.jpg 795,5 KB · Görüntüleme: 53
DR_KASLI dedi: Demek istediginizi tam anlamadim fotografini paylasabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... mesela bu 8 pin benim anakartda 4 pin var. örnek olarak attım.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2019 #10 furkan başaran dedi: mesela bu 8 pin benim anakartda 4 pin var. örnek olarak attım. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil anakartlarda islemci sogutucu girisi 8 pin olabiliyor. Sizin anakartiniz 4 pinse bu bir sorun teskil etmez.
furkan başaran dedi: mesela bu 8 pin benim anakartda 4 pin var. örnek olarak attım. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil anakartlarda islemci sogutucu girisi 8 pin olabiliyor. Sizin anakartiniz 4 pinse bu bir sorun teskil etmez.