furkan başaran
Hectopat
Fx 6300 ile bu anakartı kullanmaktayım. Fx 8350 islemciyi anakartım destekler mi?
Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler.FX 6300'ün soket yapısı FX 8350 ile aynı ise anakartınız destekler. Detaylı bilgi için anakartın sitesinde yazan bilgileri okuyabilirsiniz.
Öğrendiğim iyi oldu. Bu yüzden belirtmiştim baksın diye.Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler.
Hocam anakartın üzerinde 4 pin işlemci güç girişi var. Sorun teşkil eder mi ?Hocam sadece soketle olmuyor malesef. 970 anakartlar 125 watt TDP üstü islemcileri desteklemiyor diye biliyorum. Ama FX 8350 yi destekler.
Hayir hocam o islemci sogutucu icin. PSU yettigi surece problem olmaz.Hocam anakartın üzerinde 4 pin işlemci güç girişi var. Sorun teşkil eder mi ?
fan için olan beslemeyi demedim anakartın üzerinde 2. besleme girişi var onu dedim.Hayir hocam o islemci sogutucu icin. PSU yettigi surece problem olmaz.
Demek istediginizi tam anlamadim fotografini paylasabilir misiniz ?fan için olan beslemeyi demedim anakartın üzerinde 2. besleme girişi var onu dedim.
mesela bu 8 pin benim anakartda 4 pin var.Demek istediginizi tam anlamadim fotografini paylasabilir misiniz ?
Yeni nesil anakartlarda islemci sogutucu girisi 8 pin olabiliyor. Sizin anakartiniz 4 pinse bu bir sorun teskil etmez.mesela bu 8 pin benim anakartda 4 pin var.
örnek olarak attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.