Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hocam bu sistemlere yüklü miktarlarda para veriyoruz uzun yıllar da kullanmak için dikkatli kullanmak istiyor insan. Sistem daha yeni itopya da toplandı macunu ben sürmedim şimdi açıp bakmak istemiyorum. Ben yine de ilk önce içimin rahat etmesi için 3 tane 120m fan alıp takacağım 3 temiz hava 3 egzoz fan yapacağım. İşlemci de sanki ayarlı gibi 65 dereceyi geçmiyor kartta 70 dereceyi sanırım ayarlanmış gibiler sadece o derecelerde kalmak için fan hızını artıyorlar oda ses yapar gibi oluyor. Sonuçları tekrardan yazacağım extra fanları taktıktan sonra.
Geçici süreliğine arkadaşımdan 3 tane 120m fan aldım pek kaliteli değil standart eski kasa fanlarından onları kasanın ön tarafına taktım içeri hava vermesi için diğer kasanın 3 tane orjinal kalite fanlarını egzoz fan yaptım şuan sıcaklıklar işlemci sabit 59 ile 60 derece arasına düştü ekran kartı ile fan hızı %72 de sabit sıcaklığı ise 66 derece de sabit kalıyor 30 dakikalık oyun sürecinden sonra kasanın içerisine sağlam hava basabilecek fan önerisinde bulunabilir misiniz arkadaşlar inanıyorum ki sağlam 3 tane fan alırsam ekran kartının sıcaklığını 64 63 e kadar düşürebilirim gibime geliyor.
@Yavuzthegreat @Liquido arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz bildiğiniz veya kullanıp beğendiğiniz hava basmak için kasanın içerisine fan önerisinde bulunabilir misiniz teşekkürler şimdiden.