Gigabyt 3060 Ti eagle OC sıcaklık değerleri

OkN37

Picopat
Makaleler
1
Arkadaşlar iyi forumlar.
Vatan Bilgisayar'dan gigabyt 3060 Ti eagle OC modelini aldım. Fakat kartım yaklaşık 15dklık stres testinde 78 83 arası değerler görüyor, bunlar normal mi?
Kasa Corsair Carbide Spec Delta 650W 80Plus.
Ryzen5 3600 4.4GHz OC.
16 GB RAM 3000MHz.
MSI B550 GAMING Plus.

Aynı kasaya ait benzer sayılabilecek bir sorunu olan konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

Aynı kasaya sahibim. Kasanın ön kapağını söktükten sonra ekran kartım 78-80 dereceden, 70-72 derece aralığına düştü. Msı afterburnerdan fan hızı ayarı yaparak harika bir sessizlik-serinlik dengesini bulabilirsin. Ön kapağı çıkartmak şartıyla

Maalesef dediğiniz yaptım fakat olmuyor sıvı soğutucu fanın birini ekran kartının altına birini üste tahliye olarak taktım genede 78 dereceyi gördüm sıkıntı şu kartın 68 derece üstüne geçmediğini söylüyorlar.

Standart ayarı full devirde çeviriyor.
Çalışma hızı %100 ise anormal durumlar var demektir. Afterburnerdan fan bölümünden yeni bir fan profili ayarlayabilirsiniz. Bunun sebebi ise bazı kartlar aşırı az devirde çalışarak yüksek sıcaklığa ulaşıyor. Bunun için öneriyorum ancak %100 devirde çalıştığı halde 83 derece biraz fazla geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…