Gigabyte 1650 DDR6 1600 TL (Amazon JP) alınır mı?

İşte aradığım cevap.
Okuduğunu anlayabilme kabiliyeti gerçekten önemli. Olmayan varlıklar böyle senin gibi kendini rezil ediyor ben de gülmüş oluyorum güzel oluyor. Hangi mesajımdan 1650 alıp mining yapılmalı anlamını çıkarabildin gerçekten garip. Yine düşük seviyeli insanlarda gördüğüm bir özelliği daha barındırıyorsun zaten. Hakkımda hiçbir şey bilmediğin halde sallayıp durmuşsun. Hayatta başarılar, iyi forumlar :)

Vergisi dahil ise al gitsin. En azından üç beş cebine aylık bir şeyler girer. Raven kazarsın, Raven devri bitince başka coine yönelirsin.
Buradan takip edebilirsin hangi coin ne kadar kazdırıyor ne kadar MH/s veriyor.

Okuduğunu anlayabilme kabiliyeti gerçekten önemli. Olmayan varlıklar böyle senin gibi kendini rezil ediyor ben de gülmüş oluyorum güzel oluyor. Hangi mesajımdan 1650 alıp mining yapılmalı anlamını çıkarabildin gerçekten garip. Yine düşük seviyeli insanlarda gördüğüm bir özelliği daha barındırıyorsun zaten. Hakkımda hiçbir şey bilmediğin halde sallayıp durmuşsun. Hayatta başarılar, iyi forumlar :)

Ben kart ile ilgilenirken bunları yazmanız garip geldi hocam. Ben olayın parasında ve kazancında değilim.

Sadece ETH mining hakkında konuştum ve sizin gibi insan seviyesi yorumlamadım.

Aslında tüm mesajlarımda şunu dedim GTX 1650 4 GB ile ETH mining yapılabilir ancak kazancı fazla olmamak ile beraber faturayı dahi ödeyemez. Başka coin ve birimleri hakkında bir bilgim yok. Teşekkürler.

Yapamazsınız mı dedim? Verim alamazsınız diyorum, Türkçe de önemli tabii.

1630873676047.png

Böyle dediğiniz için dedim bende

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı