Gigabyte 1650 DDR6 1600 TL (Amazon JP) alınır mı?

Bu bilgiye nasıl ulaştınız acaba? Bu kadar emin konuşmanız da ayrı bir komik.

Hocam size yanlış söylüyorsunuz demiyorum. 4 GB bellekler ile ETH mining yapılır yapılmasına verim alamazsınız demeye çalışıyorum birçok coin türü var onlardan da kazanılabilir.

Hocam size yanlış söylüyorsunuz demiyorum. 4 GB bellekler ile ETH mining yapılır yapılmasına verim alamazsınız demeye çalışıyorum birçok coin türü var onlardan da kazanılabilir.
Neden eth mining yapmak zorundaymışız gibi bir fikre kapıldınız onu anlayamadım? Ne demek verim alamazsınız? LHR 3060 ETH'DE 33, RVN'de 25 mhs veriyor, RVN 50 cent daha fazla kar bırakıyor şu an. Buradaki "verimsizliği" anlatır mısınız bana? Mining'i sadece ETH'den ibaret sanmanız ve bunun üzerine fikir belirtmeniz bu işle gerçekten uğraşan ve derinlemesine bilen insanlara komik geliyor bunu demeye çalışıyorum.

Neden ETH mining yapmak zorundaymışız gibi bir fikre kapıldınız onu anlayamadım? Ne demek verim alamazsınız? LHR 3060 ETH'de 33, RVN'de 25 mhs veriyor, RVN 50 cent daha fazla kar bırakıyor şu an. Buradaki "verimsizliği" anlatır mısınız bana? Mining'i sadece ETH'den ibaret sanmanız ve bunun üzerine fikir belirtmeniz bu işle gerçekten uğraşan ve derinlemesine bilen insanlara komik geliyor bunu demeye çalışıyorum.

Öyle olsun be hocam 😃

Neden eth mining yapmak zorundaymışız gibi bir fikre kapıldınız onu anlayamadım? Ne demek verim alamazsınız? LHR 3060 ETH'DE 33, RVN'de 25 mhs veriyor, RVN 50 cent daha fazla kar bırakıyor şu an. Buradaki "verimsizliği" anlatır mısınız bana? Mining'i sadece ETH'den ibaret sanmanız ve bunun üzerine fikir belirtmeniz bu işle gerçekten uğraşan ve derinlemesine bilen insanlara komik geliyor bunu demeye çalışıyorum.
Canım benim boş konuşma. LHR kartla da normal kartla da madencilik yapıyorum zaten. LHR kart ile neden diğer coinler kasılıyor? LHR kırılınca kasılır mı? Hayır.
1650 dediğin kart elektriği çıktığında günlük 10 TL kazandırıyor. Bu kartla bir rig sistemi kursan alacağın Riser'a yazık. Tekil kartla git 1030'la da kas. Madencilikten bahsediyorsan b.ktan bir kartla yaptığın hobidir. Kazanç sağlamak için profesyonel yapan kişiler sağ yanağı ile güler sana.

Canım benim boş konuşma. LHR kartla da normal kartla da madencilik yapıyorum zaten. LHR kart ile neden diğer coinler kasılıyor? LHR kırılınca kasılır mı? Hayır.
1650 dediğin kart elektriği çıktığında günlük 10 TL kazandırıyor. Bu kartla bir rig sistemi kursan alacağın Riser'a yazık. Tekil kartla git 1030'la da kas. Madencilikten bahsediyorsan b. Ktan bir kartla yaptığın hobidir. Kazanç sağlamak için profesyonel yapan kişiler sağ yanağı ile güler sana.

İşte aradığım cevap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı