Okuduğunu anlayabilme kabiliyeti gerçekten önemli. Olmayan varlıklar böyle senin gibi kendini rezil ediyor ben de gülmüş oluyorum güzel oluyor. Hangi mesajımdan 1650 alıp mining yapılmalı anlamını çıkarabildin gerçekten garip. Yine düşük seviyeli insanlarda gördüğüm bir özelliği daha barındırıyorsun zaten. Hakkımda hiçbir şey bilmediğin halde sallayıp durmuşsun. Hayatta başarılar, iyi forumlar
Nvidia GTX 1650 can reach 15.82 MH/s hashrate and 48 W power consumption for mining ETH (Ethash). Find out more hashrate, consumption, difficulty, and profitability for mining 202 different coins on 147 algorithms.
minerstat.com
Buradan takip edebilirsin hangi coin ne kadar kazdırıyor ne kadar MH/s veriyor.
Okuduğunu anlayabilme kabiliyeti gerçekten önemli. Olmayan varlıklar böyle senin gibi kendini rezil ediyor ben de gülmüş oluyorum güzel oluyor. Hangi mesajımdan 1650 alıp mining yapılmalı anlamını çıkarabildin gerçekten garip. Yine düşük seviyeli insanlarda gördüğüm bir özelliği daha barındırıyorsun zaten. Hakkımda hiçbir şey bilmediğin halde sallayıp durmuşsun. Hayatta başarılar, iyi forumlar
Ben kart ile ilgilenirken bunları yazmanız garip geldi hocam. Ben olayın parasında ve kazancında değilim.
Sadece ETH mining hakkında konuştum ve sizin gibi insan seviyesi yorumlamadım.
Aslında tüm mesajlarımda şunu dedim GTX 1650 4 GB ile ETH mining yapılabilir ancak kazancı fazla olmamak ile beraber faturayı dahi ödeyemez. Başka coin ve birimleri hakkında bir bilgim yok. Teşekkürler.