Gigabyte 1650 OC 4 GB vs RX 570 8 GB

Alegod

Hectopat
Merhabalar. Şu an kullandığım ekran kartı RX 570 8 GB. Elimdeki ekran kartını 4 bin liradan çıkartıp yerine 1700 liraya Gigabyte 1650 alabiliyorum ve üstüme 144 Hz monitör + bin liraya yakın para kalıyor. Ama ekran kartı konusunda kararsızım oyunlarda çok yüksek FPS kaybı yaşatır mı 570'e göre? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Aradaki performans farkı büyük. Tavsiyem o kartı satıp 2100TL civarına tek fanlı 1650S alın. Kalan paraya da monitör alırsınız.

4000₺'ya nasıl satacaksın? Sarı sitede 3000₺'ya RX580 ekran kartlı hazır kasalar var.
Hocam miningciler sağolsunlar sadece ekran kartı istiyorlar. Kasayı 5e satamadım 2 hafta boyunca.
Aradaki performans farkı büyük. Tavsiyem o kartı satıp 2100TL civarına tek fanlı 1650S alın. Kalan paraya da monitör alırsınız.
Tek fanlı olması sıkıntı yaratmaz mı ?

o kartı takılı olan sistemler 2. el 3.5 e satılıyor sen tek ekran kartını o fiyata satacaksın pehhh.

Miningci olsam bile gider sistemli olanı alırdım hem mining yapılmamış kart olur hemde diğer parçalarıda satar kar ederdim. Gerçi piyasada koyun çok.

o kartı takılı olan sistemler 2. el 3.5 e satılıyor sen tek ekran kartını o fiyata satacaksın pehhh.

Miningci olsam bile gider sistemli olanı alırdım hem mining yapılmamış kart olur hemde diğer parçalarıda satar kar ederdim. Gerçi piyasada koyun çok.
Göstersene bi 8 GB Vram içeren RX 570' li sistemin 3.5K' ya satıldığını?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı