Merhaba arkadaşlar,
Ekran kartının fan hızı otomatikte 85'e geldiğinde sanki bir yere sürtüyormuş gibi ses yapıyor. Sadece fan hızı 85'teyken yapıyor. Bir sorun olur mu? Daha 1 haftalık bilgisayar. Göndermeli miyim garantiye?
Buradan rahatlıkla ses duyuluyor. Lütfen yardım.
Bana söylediğin şeyi yaptım ve fanları ileri doğru ittirdim şu an kasa kapağı açık 68 derece kapalı 75 derece oluyor zaten 75 dereceyi geçmediği zaman ses gelmiyor karttan bende, yani şu an dediğin şey sayesinde ısı problemi düzeldi. Sanada teşekkür ederim çok kardeşim, biraz kullanacağım baktım sorun yaşıyorum 1 ayı doldurmadan geri yollayacağım.
Bana söylediğin şeyi yaptım ve fanları ileri doğru ittirdim şu an kasa kapağı açık 68 derece kapalı 75 derece oluyor zaten 75 dereceyi geçmediği zaman ses gelmiyor karttan bende, yani şu an dediğin şey sayesinde ısı problemi düzeldi. Sanada teşekkür ederim çok kardeşim, biraz kullanacağım baktım sorun yaşıyorum 1 ayı doldurmadan geri yollayacağım.
Yaşadığınız şehir neresi yani sıcak biyermi bir de oyundayken kac derece oluyor isiniz acaba? Kasa kapali sekildeyken
Dedigimi yaptığınızda fanlardaki sesde azalma oldumu
Orduda yaşıyorum, evet dediğin şeyi yaptıktan sonra ses duyulmayacak seviyede azaldı. Kasa kapalı 76 77 oluyor fakat zaten benım kasamda fan olmadığı için kapağı açıyorum şimdilik.
Orduda yaşıyorum, evet dediğin şeyi yaptıktan sonra ses duyulmayacak seviyede azaldı. Kasa kapalı 76 77 oluyor fakat zaten benım kasamda fan olmadığı için kapağı açıyorum şimdilik.
Evet ses geliyor fakat duymak için kulağı yaklaştırmak lazım, fakat sonuç olarak az da olsa bir ses var ne yapcağı mı bilmiyorum sesi duymadığım için takmadan devam edebilirim fakat ileride sorun yapar mı kestirmek zor.
Benimkinin fan hizi 90-91'deyken tam olarak bu ses geliyor napicami bilmiyorum yollasammi yollamasammi
Benimki fan hizi 90'dayken boyle ses cikiyor napicam bende bilmiyorum ortak bir karara varalim
Vallahi aynı durumdayız kardeşim 1 ay boyunca da evde kafayı yeme riskim var. Ses rahatsız etmediği sürece kullanılabilir ama dediğim gibi bende bilmiyorum
Vallahi aynı durumdayız kardeşim 1 ay boyunca da evde kafayı yeme riskim var. Ses rahatsız etmediği sürece kullanılabilir ama dediğim gibi bende bilmiyorum