H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 6 Nisan 2020 #1 GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC 6G | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey bu ekran kartından var. 83 dereceye kadar gördüm. Witcher 2'de bir sıkıntı olur mu? Kasanın önde 3 arkada 1 tane fan var. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC 6G | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey bu ekran kartından var. 83 dereceye kadar gördüm. Witcher 2'de bir sıkıntı olur mu? Kasanın önde 3 arkada 1 tane fan var.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 6 Nisan 2020 #2 Kasada o kadar fan var ama hava sirkülasyonu nasıl? Fan devri az ise yükseltebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 6 Nisan 2020 #3 Mithat Berhan dedi: Kasada o kadar fan var ama hava sirkülasyonu nasıl? Fan devri az ise yükseltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nerden ayarlıyodum hocam unuttum Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Kasada o kadar fan var ama hava sirkülasyonu nasıl? Fan devri az ise yükseltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nerden ayarlıyodum hocam unuttum
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 6 Nisan 2020 #4 MSI Afterburner gibi bir yazılım ile yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 6 Nisan 2020 #5 Mithat Berhan dedi: MSI Afterburner gibi bir yazılım ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir de kasanın önünde cam var havayı ön yandaki boşluktan alıyor camı çıkarıyım ya da yan paneli falan mı açsam öndeki camı çıkaırm flitre falan koymayı düşündüm ses yapar diye ellemedim. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: MSI Afterburner gibi bir yazılım ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir de kasanın önünde cam var havayı ön yandaki boşluktan alıyor camı çıkarıyım ya da yan paneli falan mı açsam öndeki camı çıkaırm flitre falan koymayı düşündüm ses yapar diye ellemedim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 6 Nisan 2020 #6 Kasa modelini belirt ona göre belki farklı alternatif sunarım. Artı 0 Eksi
KS KS H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 6 Nisan 2020 #7 Mithat Berhan dedi: Kasa modelini belirt ona göre belki farklı alternatif sunarım. Genişletmek için tıkla... FRISBY FC-9235G-650 650W USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa bu hakkında iyi yorum yok kanka PC'den hiç anlamazken almıştım araştırmadan şimdi ayar vermeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Kasa modelini belirt ona göre belki farklı alternatif sunarım. Genişletmek için tıkla... FRISBY FC-9235G-650 650W USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa bu hakkında iyi yorum yok kanka PC'den hiç anlamazken almıştım araştırmadan şimdi ayar vermeye çalışıyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 6 Nisan 2020 #8 Kötü olmuş. Ön taraftaki camı çıkıyorsa çıkart ve kasanın üst tarafında bulunan yuvaya bir tane egzoz fanı tak. Artı 0 Eksi
Kötü olmuş. Ön taraftaki camı çıkıyorsa çıkart ve kasanın üst tarafında bulunan yuvaya bir tane egzoz fanı tak.
KS KS H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 6 Nisan 2020 #9 Mithat Berhan dedi: Kötü olmuş. Ön taraftaki camı çıkıyorsa çıkart ve kasanın üst tarafında bulunan yuvaya bir tane egzoz fanı tak. Genişletmek için tıkla... Tozlanma falan sıkıntı olur mu kanka. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Kötü olmuş. Ön taraftaki camı çıkıyorsa çıkart ve kasanın üst tarafında bulunan yuvaya bir tane egzoz fanı tak. Genişletmek için tıkla... Tozlanma falan sıkıntı olur mu kanka.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 6 Nisan 2020 #10 Tozlanma yapar ama ısınmasından daha iyidir diye düşünüyorum. Düzenli temizlik yaparsan iyi olur. Artı 0 Eksi