Gigabyte 1660SUPER 6 GB OC ısınma sorunu

Kardeş şu an kaç derece? DC var mı varsa yaz da oradan sana soracaklarım var.
Benimde çok iyi hava almayan kasam var kartı garanriye yolladım bakalım GTA 5'de 84 gördüğüm için yolladıydım bnde bir senke kouşmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde çok iyi hava almayan kasam var kartı garanriye yolladım bakalım GTA 5'de 84 gördüğüm için yolladıydım bnde bir senke kouşmak istiyorum.

Valla kasanın ön camı sökünce on numara oldu en fazla 69 70 oluyor oda sabit kalmıyor geri 66 67'ye falan düşüyor.

GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC 6G | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey bu ekran kartından var. 83 dereceye kadar gördüm. Witcher 2'de bir sıkıntı olur mu? Kasanın önde 3 arkada 1 tane fan var.

Sorunun çözüldü mü? Bende de aynı kart var 83 dereceye kadar çıkıyor. Sonra reset atıyor.Değişim için göndersem kabul edilir mi?
Benim de çok iyi hava almayan kasam var kartı garanriye yolladım bakalım GTA 5'de 84 gördüğüm için yolladıydım bnde bir senke kouşmak istiyorum.

Senin durum ne oldu? Değişim kabul edildi mi? Bende de PUBG'de 83 gördü sonra reset attı. Discord'dan ulaş aytekin#1446.

Son düzenleme:
Sorunun çözüldü mü? Bende de aynı kart var 83 dereceye kadar çıkıyor. Sonra reset atıyor.Değişim için göndersem kabul edilir mi?

Senin durum ne oldu? Değişim kabul edildi mi? Bende de PUBG'de 83 gördü sonra reset attı. Discord'dan ulaş aytekin#1446.

Kasanız iyi hava alıyor mu havalandırmayı yan paneli sök dene bir hala ısınma olacak mı ona göre karar ver.

Acaba çıkarttıktan sonrwki değerler nelerdir ben de de öyleydi kasanın önünü çıkarıp sineklik koydum kart ısınıyor diye garantiye yolladım garantiden gelince kasanın önünü heo açık kullandım 77 derece görüyorum siz kaç hörüyorsunuz benimki normalmi acaba
Valla deişim olmadı kasanın önü sineklikli şuan 77 derece deyim bi kaç saat cs rekabetçiden sonra gta5 de 45 dkden somra 76 görüyorum
Birde kartda oynama yapmıssınız diye yazmışlar bana halbuki varya fanına dahi ellemedim
Abdulkadir#8032 burdan bana ulsşin dc bu bnm ordan konuşuruz
Abdulkadir703#8032 kardeş bana burdan ulaş bende baya sıkıntı çekdim düzeldimi senin bilmiuorum ben ilk bi kullandım 83 derece filan gördüm 84 filan sonra ısınıyir diye grantiye yolladım adamlar sıkıntı yok dedi kart a müdahale edilmiş dedi hiç de ellemedim bilionmu ,sonra kart geldi kasanın önüne sineklik çektim kapağı çıkartım csde rekabetçi 2 saatin sonunda 77 ve degta5 45 dk sonunda 76 derece görüyorum siz nasıl değerler alıyorsunuz dc varsa ekleyin lütfen sormam gereken şeyler bvar

Son düzenleme:
Acaba çıkarttıktan sonrwki değerler nelerdir bende de öyleydi kasanın önünü çıkarıp sineklik koydum kart ısınıyor diye garantiye yolladım garantiden gelince kasanın önünü heo açık kullandım 77 derece görüyorum siz kaç hörüyorsunuz benimki normal mi acaba?
Valla deişim olmadı kasanın önü sineklikli şu an 77 derece deyim birkaç saat CS rekabetçiden sonra GTA 5'de 45 dkden somra 76 görüyorum.
Bir de kartda oynama yapmıssınız diye yazmışlar bana halbuki varya fanına dahi ellemedim.
Abdulkadir#8032 buradan bana ulsşin DC bu BNM oradan konuşuruz.
Abdulkadir703#8032 kardeş bana buradan ulaş bende bayağı sıkıntı çekdim düzeldimi senin bilmiuorum ben ilk bir kullandım 83 derece falan gördüm 84 falan sonra ısınıyir diye grantiye yolladım adamlar sıkıntı yok dedi kart a müdahale edilmiş dedi hiç de ellemedim biliyorsunmu, sonra kart geldi kasanın önüne sineklik çektim kapağı çıkartım CS'de rekabetçi 2 saatin sonunda 77 ve degta5 45 dk sonunda 76 derece görüyorum siz nasıl değerler alıyorsunuz DC varsa ekleyin lütfen sormam gereken şeyler bvar.

CS'de falan çok ısınıyormuş seninki benim ki Witcher 3'de o derecelere çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı