Gigabyte 2060 Windforce sıcaklığı ne kadar olmalı?

EvrenX

Hectopat
Arkadaşlar kafam karıştı bu Gigabyte 2060 winderforce de ısınma sorunu var mı yok mu konulara baktım ekran kartının ortalama sıcaklığı 80C miş ve bu normal yazmışlar. Kimiside benimki 71 72 C arasında diyor. Biraz fiyatı nedeniyle bu ekran kartını almak istiyorum ama eğer yok gerçekten ısınma sorunu varsa Zotac 2060 alacağım. Lütfen bu ekran kartını kullananlar veya bu konuda iyi bilgiye sahip olanlar cevap versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de teknik servisine bakan yok bütçe kıstlıysa alınabilir fikrinize saygı duyuyorum ama ben almazdım.
Asus gibi popüler bir markanın teknik servisinin de ne olduğunu biliyorum, bizzat yaşadım. Çok konuşmaya gerek yok servis işlerini. Zamanında aldığım GTX 680 DirectCU II ekran kartımın GPU'su yandı, ısrar üzerine kabul ettirdim. Garantisi de vardı üstelik ve hiçbir OC işlemi falan yapmadım.

INNO3D alınmaz.
İnno3d gördüm ama markayı çok bilmedigim için birşey diyemiyorum
Asus gibi popüler bir markanın teknik servisinin de ne olduğunu biliyorum, bizzat yaşadım. Çok konuşmaya gerek yok servis işlerini. Zamanında aldığım GTX 680 DirectCU II ekran kartımın GPU'su yandı, ısrar üzerine kabul ettirdim. Garantisi de vardı üstelik ve hiçbir OC işlemi falan yapmadım.
Inno3d kullandınmı daga önce? Herhangi bir sorun çıkardı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı