Gigabyte 23.8" G24F-2 vs MSI 23.8" G2412

Velihan33

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu 2 monitör arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? FPS oyunları oynayacağım genelde.

Ve.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü pixel Gigabyte monitörlerde yaygın. Sorunlu ürün çok bu Gigabyte'larda.

Ölü pixel şans meselesidir. Markaya özgür bir durum değildir. Gigabyte panel üretmiyor. Ölü pixel panelde oluşur. Monitörün kendisiyle alakası yoktur. Rica ediyorum bilip bilmeden yazmayalım. Dünyanın en pahalı monitörünü de alsan bu denk gelebilir.

Ölü pixel şans meselesidir. Markaya özgür bir durum değildir. Gigabyte panel üretmiyor. Ölü pixel panelde oluşur. monitörün kendisiyle alakası yoktur. Rica ediyorum bilip bilmeden yazmayalım. Dünyanın en pahalı monitörünü de alsan bu denk gelebilir.

Ölü pixel şans işi lakin yaygın olması var nadir olması var. G24F 2'nin yorumlarını okuyabilirsin ölü pixel az kişiye denk gelmemiş.

Ölü pixel şans işi lakin yaygın olması var nadir olması var. G24F 2'nin yorumlarını okuyabilirsin ölü pixel az kişiye denk gelmemiş.

Hangi yorumlar bunlar? Bu monitörün satıldığı başka sitelerde var. Forumlarda yorumları var. Burada dahi incelemeleri var. Senin dediğin gibi olsa her Gigabyte alan ölü pixel çıktı der. 3-5 kişinin yorumuyla burada kronik sorun varmış gibi dil dökmeyin.

Hangi yorumlar bunlar? Bu monitörün satıldığı başka sitelerde var. Forumlarda yorumları var. Burada dahi incelemeleri var. Senin dediğin gibi olsa her Gigabyte alan ölü pixel çıktı der. 3-5 kişinin yorumuyla burada kronik sorun varmış gibi dil dökmeyin.

Doğru diyorsun kardeşim, fakat evet biraz daha fazla çıkıyor G24 F2 ileride bende 2 haftadır bu monitörü araştırıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı