Gigabyte 23.8" G24F-2 vs Samsung 25" Odyssey G4 1ms 240Hz IPS HDR10

Hmm Samsung'un monitörü 240 Hz ve IPS olması gözümü kabartmıştı renkleri o kadar kötü müdür onun.

Hocam renkleri kötü değil. Sadece R25i-30 doğal 8 bit. Grafik tasarımcısı değilseniz farkı anlamanız zor aslında. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız G4, hikayeli oyunlar ilginizi çekiyorsa R25i-30 alın. Benim tercihim Lenovo'dan olurdu. 165Hz ve 240Hz arasındaki farkı çok anlayamadım.

Hocam renkleri kötü değil. Sadece R25I30 doğal 8 bit. Grafik tasarımcısı değilseniz farkı anlamanız zor aslında. Rekabetçi oyunları oynuyorsanız G4, hikayeli oyunlar ilginizi çekiyorsa R25I30 alın.

Rekabetçi oyunları sadece arkadaşlar çağırınca giriyorum hikayeli oyunlar oynuyorum pek vaktimde olmuyor zaten grafik tasarımcısıda değilim almışkende Hz yüksek bir şey alayım demiştim tam da karar veremedim açıkçası 😅

Rekabetçi oyunları sadece arkadaşlar çağırınca giriyorum hikayeli oyunlar oynuyorum pek vaktimde olmuyor zaten grafik tasarımcısıda değilim almışkende Hz yüksek bir şey alayım demiştim tam da karar veremedim açıkçası 😅

Lenovo alın, hiç pişman olmazsınız. Bu arada sisteminiz 240 FPS verebilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı