Satılık Gigabyte 3X Windforce GTX 770 2GB OC Edition

Makaleler
44
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar Arkadaşlar,
11 Aralık'ta alınan ürünü daha 1 sene kullanmadan satıyorum. Sitede beni bilen bilir. Ürün gayet temizdir. Hatta size yollamadan önce hava vurup da yollayacağım ki içim rahat olsun.

Öncelikle ürün çok temiz. Kartın ilk sahibiyim. Tüm faturaları, kutu içeriği durmaktadır. Sitede kartın testini yaptığım bir FPS testi konumda var. Kartı satmak istemiyorum aslında ama daha az enerji çeken bir modele terfi edeceğim. Zira elimdeki PSU bana ara sıra sıkıntı yaratıyor. Kartın modeli GA-N770-OC-2GD'dir. Gigabyte modellerindeki en sorunsuz karttır. Bellekler Samsung markadır ve Hynix gibi OC'ye oldukça elverişlidir. Kartta mining, OC gibi işler yapılmamıştır. Zaten kendisi OC Edition olduğu için gerek duymadım. Yaklaşık olarak 2 sene Ultra'da götüreceğini tahmin etmekteyim.

Ürünün sıfır distrübitör fiyatı: 1.000 TL
İstediğim rakam: 825 TL

Fiyat güncel kura hesaplanmıştır. Pazarlık olarak duruma göre +25 -25 oynama olabilir. Takas kesinlikle yoktur. Kargo firması olarak ininal destekli bir firmayı tercih edeceğim. Sakarya içi elden teslim edebilirim. Kargo parası alıcıya aittir.

Not: İyi satışlar tarzı yorum yazanlar yeni kurala göre 1 haftadan başlayarak ceza alacaklardır.

Son düzenleme:
Fiyat bana kalırsa biraz yüksek kalmış. 700 TL ederi var diye düşünüyorum.

Fiyat bana kalırsa biraz yüksek kalmış. 700 TL ederi var diye düşünüyorum.
Sıfırı belirttiğim gibi 1.000TL. Ne sizi ne de beni üzecek bir fiyat bu. Ayrıca PSU'm sıkıntı yapmasa hiç satmaya niyetli değilim.

Fiyat revize edilmiştir. 825 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu forum biraz sıkıntılı fiyat konusunda. DH'den bir de buraya bakayım diye geldim. Sıfır fiyatına satanlar mı dersiniz saçma fiyat verenler mi dersiniz.

Sizin sattığınız ürün DH'de 6 aylık kullanılmışı 700 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu forum biraz sıkıntılı fiyat konusunda. DH'den bir de buraya bakayım diye geldim. Sıfır fiyatına satanlar mı dersiniz saçma fiyat verenler mi dersiniz.

Sizin sattığınız ürün DH'de 6 aylık kullanılmışı 700 lira.
Açıkçası baktığımda bulamadım şuan aktif bir 770 satışı. Yine de alıp almamak size kalmış. Şöyle diyeyim bulabileceğiniz en temiz üründür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı