Gigabyte 4060 Ti Windforce 16 GB alınır mı?

Biraz ısınır stok fan ile tutamazsın. Bu soğutucu yeterli gelir.
peki bu ekran kartında sapphire de sorun olur mu 7700 e bakmadım ama 7800 de sapphire 2 fan var hem ısınma olarak hem de bu yazılım hatası falan nası oluyor. Güvenilir bi marka mı?

Peki bu ekran kartında Sapphire de sorun olur mu 7700'e bakmadım ama 7800 de Sapphire 2 fan var hem ısınma olarak hem de bu yazılım hatası falan nasıl oluyor. Güvenilir bir marka mı?

Evet Sapphire çok eskiden beri olan bir markadır. AMD'ye özel ekran kartı üretir. Sapphire RX 570 kullandım iyidir. AMD'nin de iş ortağıdır aynı zamanda. Yazılım olarak NVIDIA kadar olmasa da sorun çıkarmaz. 7800XT Sapphire Pulse pek ısınmıyor. Alabilirsiniz.

Evet Sapphire çok eskiden beri olan bir markadır. AMD'ye özel ekran kartı üretir. Sapphire RX 570 kullandım iyidir. AMD'nin de iş ortağıdır aynı zamanda. Yazılım olarak NVIDIA kadar olmasa da sorun çıkarmaz. 7800XT Sapphire Pulse pek ısınmıyor. Alabilirsiniz.
ekran kartını aldım zam gelmiş ama geçti artık. Benim kendi kasam vento vg20a ve Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
bu kasaya bu soğutma zar zor sığdı.
Abimde Inca 650 W EMG-13XN kasası ve tufb450 plus gaming anakartı var. Buna önerdiğin soğutucu uyar mı veya benim dediğim benimki uymaz gibi duruyor.

ekran kartını aldım zam gelmiş ama geçti artık. Benim kendi kasam vento vg20a ve Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
bu kasaya bu soğutma zar zor sığdı.
Abimde Inca 650 W EMG-13XN kasası ve tufb450 plus gaming anakartı var. Buna önerdiğin soğutucu uyar mı veya benim dediğim benimki uymaz gibi duruyor.

Elimde AM4 bir anakart var ve Ryzen 5 5500 işlemci kullanıyorum. Sonrasında değiştirilebilir veya upgradelenebilir ama ekran kartım 2060 olduğu için upgradelemek istiyorum.
İnce hesapta güzel bir fiyatta bu ekran kartını buldum ama ısınır mı veyahut değer mi bilginiz var mı acaba? Sonrasında hangi işlemciyi alırsam daha iyi olur sizce?

Eki Görüntüle 2357450
Yani alınır ama ısınır.

Bununu boyu küçük mü ve yeterli soğutmayı sağlayabilir mi 5700x3D için.

İkinci attığımı al. Spirit kasaya sığmayabilir. 1mm ile kurtarıyor ama sığmaz falan ne olur ne olmaz. AK400 hem daha küçük hem de daha iyi. Başta yanlış bakmışım.

İkinci attığımı al. Spirit kasaya sığmayabilir. 1mm ile kurtarıyor ama sığmaz falan ne olur ne olmaz. AK400 hem daha küçük hem de daha iyi. Başta yanlış bakmışım.
Kafam karıştı ya deepcool thermalrightlardan daha iyi yani ya da kasaya uyumlu olduğu için performans olarak da kötü değilse tamam zaten bunlarda fiyat çok artmaz sonra da alınabilir az araştırabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı