Gigabyte 750W P750GM 80+ vs Corsair CX750F

Tek sorun şu kaldı, anakart işlemci güç yerine 6x4 takıyorum ve 6 pin ekran kartı var, anakart için 4'lü giriş kablosu yetmiyor. :) @painkiller @alihanvardertyok
Anakartınız aşağıdaki değil mi?

4+8 görüyorum.

Ekran kartınız ise aşağıdaki sanıyorum?

Burada da 4 pin bağlantı görüyorum. Hem MSI hem de Corsair tarafında yeterli bağlantı bulunuyor.

Anakartınız aşağıdaki değil mi?

4+8 görüyorum.

Ekran kartınız ise aşağıdaki sanıyorum?

Burada da 4 pin bağlantı görüyorum. Hem MSI hem de Corsair tarafında yeterli bağlantı bulunuyor.

Evet usta, anakart 8+4, ekran kartı ise 4+2 6 pin takılı şu an.

Tek sorun şu kaldı, anakart işlemci güç yerine 6x4 takıyorum ve 6 pin ekran kartı var, anakart için 4'lü giriş kablosu yetmiyor. :) @painkiller @alihanvardertyok
E o bağlantılar var zaten o güç kaynaklarında, sorun ne onu anlamadım ama:)
Son kez soruyorum, Corsair'i almak istiyorum çünkü MSI alırsam diğer alacağım ürüne param yetmeyecek, gerçekten Corsair almak beni üzmez değil mi?
Üzmez. Çok sıkıntı çekersen iade edersin, sonra bir sorun olursa 5 yıl garantisi var yollarsın. Benim şebeke elektriği yüzünden yanan PSU'mu bile değiştirdiler. Garanti belgesinde kapsam dışı olan bir etmen bu düşün;)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı