Gigabyte'ın bu PSU modelini duymamıştım. Bugün Sinerji'de gördüm. Özelliklerine göre fiyatı iyi. En yakın rakibi de High Power 750W Gold performans. Gigabyte'ın modüler olma avantajı da var. Görüşlerinizi bekliyorum.
Gigabyte 750W P750GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
www.teknobiyotik.com
* Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection)
* Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
* Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
* Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection)
* Yüksek Sıcaklık Koruması (Over Tempature Protection)
* Yüksek Akım Koruması (Over Current Protection)
Gigabyte'ın bu PSU modelini duymamıştım. Bugün Sinerji'de gördüm. Özelliklerine göre fiyatı iyi. En yakın rakibi de High Power 750W Gold performans. Gigabyte'ın modüler olma avantajı da var. Görüşlerinizi bekliyorum.
Gigabyte 750W P750GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
İkisi de B sınıfı PSU'lar. Gigabyte ülkemizde çok bilinmiyor çünkü zamanında bu modeller gelince kimse almadı. Büyük ihtimalle güvenilir bir markaya ürettirip üstüne etiket basıyorlardır. Lakin kaliteli ünitelerdir ikisi de. Ben olsam HP alırdım.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Kopyala yapıştır yapmadan edindiğim bilgilerle buraya kısa kısa yazacağım, umarım bir yanlış yapmam. Not: 2019 modeli. Kapasitörler: Evet, RM750'nin en büyük sorunu sanırım kapasitörleri: Ana kapasitörler Filtreleme kapasitörleri Su'scon marka (4.seviye, kalitesiz) 2.seviye...