Gigabyte 7800 XT vs Gigabyte 4070

Hocam 9000 serisi çıkıyor bekleyin oradan önerelim en kötü 9060 9070 alırsınız oda FSR konusunda sıkıntı yaşamamak için.

Ya kardeşim şu NVIDIA sevdanızdan vaz geçin artık AMD fiyat olarak bildiğin yarı fiyatına ucuz ve performansı fazla oluyor bu iki kart arasında dağlar var 7800 XT 4070 Ti Super'e bile kafa tutuyor F/P olarak 4070 ne Allah aşkına hadi diyeceksiniz FSR bozuk, zaten 7000 serisinden 15 bin liradan fazla olan kartları almak saçmalık olur FSR 4 desteği FSR 3'ten %80 daha iyi şahsen.

Bence 4070 Ti S'e kafa tutamaz ancak yine de piyasanin F/P acisindan iyi bir kartıdır, dengi 4070s minimum.

Bilgim yoktu yasaklı olduğundan.

Ben Genel Olarak Bahsettim Hocam.
NVIDIA > AMD
Yazılım Konusunda.
Ben RX 7800 XT'de Yazılım Hatası Var Demedim Yani.

İkisi arasında fark çok az. O yüzden 4070 alırdım ben. Ray tracing/path tracing performansında 4070 daha bile üstün olabilir. Ayrıca fg de var.

Yazılımı daha güzel olsun dersen RTX 4070.
Ama yok ben sadece oyun oynayacagım dersen RX 7800 XT daha mantıklı ve kısmen daha ucuz.

NVIDIA fanboyluğuna gerek yok. 7800XT 4070'den daha üstün bir kart. 7800XT 4070 Super dengidir.

Fanboy filan değilim şimdiye kadar belki daha fazla AMD tabanlı ekran kartları kullandım. Sadece yorumu mu belirttim. Yorum yapmak fanboyluk olarak algılanıyor sanırım?

Hayır belli olmasına rağmen halen 7800XT'den kötü bir kart öneriyorsunuz.

Hayır belli olmasına rağmen halen 7800XT'den kötü bir kart öneriyorsunuz.
İkisi arasında fark çok az. O yüzden 4070 alırdım ben. Ray tracing/path tracing performansında 4070 daha bile üstün olabilir. Ayrıca fg de var.
Ama yok ben sadece oyun oynayacagım dersen RX 7800 XT daha mantıklı ve kısmen daha ucuz.

Önceki mesajıma bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız hocam.

Önceki mesajıma bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız hocam.

FG, 7800 XT'de de var zaten de, RT/PT performansı olarak RTX kartlar da daha iyi ve Watt başına düşen performans olarak da 4070 daha iyi ancak RT gibi özellikler kullanılmayacaksa kas gücü bakımından 7800 XT daha iyi bu da uzun kullanımda (eğer uzun bir süre ekran kartı değiştirmeyi düşünmüyorsanız) 7800 XT'yi daha avantajlı yapıyor. Ancak konu sahibi ben ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayacağım ve ben RT/PT kullanacağım derse 4070 alması daha iyi olur. Yazılım konusuna gelirsek AMD'nin 7000 ve 6000 serisinde yazımsal sıkıntılar çok azaldı, ben bile şanssız biri olmama rağmen RX 6750 XT kartımda yazılımsal bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Son düzenleme:
Bilgim yoktu yasaklı olduğundan.

Ben Genel Olarak Bahsettim Hocam .
Nvdia > Amd
Yazılım Konusunda .
Ben Rx 7800 Xt'de Yazılım Hatası Var Demedim Yani .

Yazılımı daha güzel olsun dersen rtx 4070.
Ama yok ben sadece oyun oynicam dersen rx7800xt daha mantıklı ve kısmen daha ucuz.
performans olarwk 4070 çok geride kalıyor hem 7800 de alınmaz yeni seri yeni teknoloji geliyor

FG, 7800 XT'de de var zaten de, RT/PT performansı olarak RTX kartlar da daha iyi ve Watt başına düşen performans olarak da 4070 daha iyi ancak RT gibi özellikler kullanılmayacaksa kas gücü bakımından 7800 XT daha iyi bu da uzun kullanımda (eğer uzun bir süre ekran kartı değiştirmeyi düşünmüyorsanız) 7800 XT'yi daha avantajlı yapıyor. Ancak konu sahibi ben ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayacağım ve ben RT/PT kullanacağım derse 4070 alması daha iyi olur. Yazılım konusuna gelirsek AMD'nin 7000 ve 6000 serisinde yazımsal sıkıntılar çok azaldı, ben bile şanssız biri olmama rağmen RX 6750 XT kartımda yazılımsal bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
rx 9070 xt testleri yapıldı fsr 4 dlss 3 gibi olmuş hiç kusur gözükmüyor neredeyse ve ray traycingde iyi performans gösteriyor amd kendini geliştiriyor

Bence 4070 Ti S'e kafa tutamaz ancak yine de piyasanin F/P acisindan iyi bir kartıdır, dengi 4070s minimum.
kafa tutuyor bazı oyunlarda birebir aynı fpsleri alabiliyor rx7800 xt
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
çok f/p bir kart performansî ve fiyatı çok iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı