Gigabyte 7800 XT vs Gigabyte 4070

Bence 4070 Ti S'e kafa tutamaz ancak yine de piyasanin F/P acisindan iyi bir kartıdır, dengi 4070s minimum.

NVIDIA fanboyluğuna gerek yok. 7800XT 4070'den daha üstün bir kart. 7800XT 4070 Super dengidir.

NVIDIA fanboyluğuna gerek yok. 7800XT 4070'den daha üstün bir kart. 7800XT 4070 Super dengidir.
Fanboy filan değilim şimdiye kadar belki daha fazla amd tabanlı ekran kartları kullandım. Sadece yorumu mu belirttim. Yorum yapmak fanboyluk olarak algılanıyor sanırım. ?

Fanboy filan değilim şimdiye kadar belki daha fazla AMD tabanlı ekran kartları kullandım. Sadece yorumu mu belirttim. Yorum yapmak fanboyluk olarak algılanıyor sanırım?

Hayır belli olmasına rağmen halen 7800XT'den kötü bir kart öneriyorsunuz.

Hayır belli olmasına rağmen halen 7800XT'den kötü bir kart öneriyorsunuz.
İkisi arasında fark çok az. O yüzden 4070 alırdım ben. Ray tracing/path tracing performansında 4070 daha bile üstün olabilir. Ayrıca fg de var.
Yazılımı daha güzel olsun dersen RTX 4070.
Ama yok ben sadece oyun oynayacagım dersen RX 7800 XT daha mantıklı ve kısmen daha ucuz.

Önceki mesajıma bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız hocam.

FG, 7800 XT'de de var zaten de, RT/PT performansı olarak RTX kartlar da daha iyi ve Watt başına düşen performans olarak da 4070 daha iyi ancak RT gibi özellikler kullanılmayacaksa kas gücü bakımından 7800 XT daha iyi bu da uzun kullanımda (eğer uzun bir süre ekran kartı değiştirmeyi düşünmüyorsanız) 7800 XT'yi daha avantajlı yapıyor. Ancak konu sahibi ben ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayacağım ve ben RT/PT kullanacağım derse 4070 alması daha iyi olur. Yazılım konusuna gelirsek AMD'nin 7000 ve 6000 serisinde yazımsal sıkıntılar çok azaldı, ben bile şanssız biri olmama rağmen RX 6750 XT kartımda yazılımsal bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Son düzenleme:
performans olarwk 4070 çok geride kalıyor hem 7800 de alınmaz yeni seri yeni teknoloji geliyor

rx 9070 xt testleri yapıldı fsr 4 dlss 3 gibi olmuş hiç kusur gözükmüyor neredeyse ve ray traycingde iyi performans gösteriyor amd kendini geliştiriyor

Bence 4070 Ti S'e kafa tutamaz ancak yine de piyasanin F/P acisindan iyi bir kartıdır, dengi 4070s minimum.
kafa tutuyor bazı oyunlarda birebir aynı fpsleri alabiliyor rx7800 xt
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
çok f/p bir kart performansî ve fiyatı çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…