Satılık Gigabyte 990FXA-UD3 (REV.3.0)

se0m

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar. Ürünün garantisi ve faturası mevcuttur. 1 seneye yakın garantisi vardır. Kutu içeriği eksiksizdir (Resim çekerken CD'sini katmayı unutmuşum :)
İstediğim fiyat 270 TL.

990FXA-UD3_1.jpg
990FXA-UD3_2.jpg
990FXA-UD3_3.jpg
990FXA-UD3_4.jpg
990FXA-UD3_5.jpg
990FXA-UD3_6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler,iyi satışlar. Öğrenci adamım :D bize biraz fiyatta indirim yapabilirmisin? :)

Hocam bana semih9220@hotmail.com ulaş konuşalım.Ama fiyatı öldüreceksen bırak böyle kalsın saygılar :)

Öncelikle ne sen mağdur ol ne de ben hocam :) düşündüğüm model ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz idi.Daha sonra senin ilanını görünce bir şansımı deneyeyim dedim.Anakartının tam olarak özelliğini bilmiyorum (bu konuda beni mazur gör :D ) O.C. yapmayı düşünüyorum.Sende bu öğrenci kardeşini sevindir be kardeş :D :D

Merhabalar,
Mustafa Kemal Üniversitesinde Öğretim Üyesiyim. Sitesinden baktım ancak rev 4.0 ile rev 3.0 rasında bir fark göremedim. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Ürün hala satışta ise, kargo dahil en son ne olur? Ürünü alıp herhangi bir arızasının olmadığını teyit ettikten sonra ödeme yapmama müsade eder misiniz? Birde 8350 görüyorum. Oda satışta mıdır? Yoksa satılmış mıdır?

İşlemci satıldı. Anakartta rezerveli şuan. Çarşamba veya perşembe günü kargolanacak büyük ihtimal. Bende öğrenciyim bu arada. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı