Value Megapat Katılım 16 Nisan 2013 Mesajlar 176 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2013 #11 Kerem Yaşar dedi: Bence 6xxx serisinden ucuz bir kart alıp piyasadaki oyunları orta ayarlarda oynarsın. Sonbaharda yeni seriler gelince alıp yüksek grafiklerde oynarsın. Oyunlardan kopmamış olursun amaç ta bu değilmi? Genişletmek için tıkla... Lakin bu sistemi almış bulunmaktayım. Ama HD7970 DC2'ye bir alıcı bulabilirsem dediğiniz gibi yapabilirim. Teşekkürler.
Kerem Yaşar dedi: Bence 6xxx serisinden ucuz bir kart alıp piyasadaki oyunları orta ayarlarda oynarsın. Sonbaharda yeni seriler gelince alıp yüksek grafiklerde oynarsın. Oyunlardan kopmamış olursun amaç ta bu değilmi? Genişletmek için tıkla... Lakin bu sistemi almış bulunmaktayım. Ama HD7970 DC2'ye bir alıcı bulabilirsem dediğiniz gibi yapabilirim. Teşekkürler.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 2 Mayıs 2013 #12 Kartınız piyasadaki en hızlı 5 tek GPU'lu karttan biri. Değişikliğe gerek yok. Sisteminizde gayet iyi güle güle kullanın.
Kartınız piyasadaki en hızlı 5 tek GPU'lu karttan biri. Değişikliğe gerek yok. Sisteminizde gayet iyi güle güle kullanın.
aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2013 #13 Vaybe neredeyse 30 gün önce bende sistem toplamıştım.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2013 #14 aabbddss dedi: Vaybe neredeyse 30 gün önce bende sistem toplamıştım. Genişletmek için tıkla... Reyiz niye toplamadın?
aabbddss dedi: Vaybe neredeyse 30 gün önce bende sistem toplamıştım. Genişletmek için tıkla... Reyiz niye toplamadın?