Gigabyte A16 alınır mı?

Bütçe
35-40k

ytsg1

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara-Türkiye
Daha fazla  
60 serisi bütçemi aştığı için 50 serisi bakıyordum. Attığım laptop alınır mı? Alınmaz ise alternatiflere yönelebilirim.

Hocam baktım da o paralara da
60 serisi bütçemi aştığı için 50 serisi bakıyordum. Attığım laptop alınır mı? Alınmaz ise alternatiflere yönelebilirim.
Alınmaz hocam en iyi performansını maksimum bir sene alacaksınız sonra kasmalar ısınmalar başlayacak.

Şahsi düşüncem 4050 alacağına 3060 alın daha iyi derim.

Benchmark değerleri aynı neredeyse 4050 3060 😄.

Hocam baktım da o paralara da

Alınmaz hocam en iyi performansını maksimum bir sene alacaksınız sonra kasmalar ısınmalar başlayacak.

Şahsi düşüncem 4050 alacağına 3060 alın daha iyi derim.

Benchmark değerleri aynı neredeyse 4050 3060 😄.
Dediğim gibi oyun oynamayacağım. CAD, CAM ve office uygulamaları kullanmak için alacağım sadece. 3060 için ikinci el bakmam lazım ama taksit ile alacağım için onu da yapamam.

Mühendislik uygulamaları için almayı düşünüyorum. Oyun oynamayacağım. Takst ile alacağım için ikinci ele yönelemem. Linkteki bilgisayar alınır mı?

Kurt pek bilgili değil gibi. Kağıt üstünde iyi duruyor zaten 40k altına doğru düzgün ekran kartlı laptop kalmadı. Ekran kartı 75W. İdare eder. Soğutmasının kötü olma ihtimali var.

Dediğim gibi oyun oynamayacağım. CAD, CAM ve office uygulamaları kullanmak için alacağım sadece. 3060 için ikinci el bakmam lazım ama taksit ile alacağım için onu da yapamam.
Sen zaten kararını vermişsin seni tasdik edelim diye de konu açmışsın gibi duruyor, alınır mı demişsin hepimiz tek ağız alınmaz 4050 75w diyoruz yani daha ne diyelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı