Gigabyte Gaming A16 Alınır Mı?

Anladım, bir soru daha soracağım kusura bakmayın bende almak için bakıyorumda.

Toplum içerisinde kullanırken çok fazla fan sesi çevreyi rahatsız eder mi?

Ders esnasında güç modunda kullanarak fanlar kapatılabilir belki o işe yarayabilir.

Bir de genel olarak ısınma problemi ile karşılaştınız mı?
Sorun değil hocam yardım etmek isterim.
Sessiz mod açarsanız sesi duyulmuyor.
Windows kullanirken dengeli modda fanlar birazcık ses cikariyor. Ancak linux kullanırken dengeli modda agir is yapmadigim surece ses falan duymuyorum.

Isınma problemi ile karşılaşmadım, oyun hiç oynamadım. 20 derecelerde 6 dakika furmark testi yaptım. 68 derece gördü.

İyi günler bende bu laptoptan almayı planlıyorum ama internette Türk bir içerik üreticisi tarafından hiç incelenmemiş acaba laptop kalite olarak nasıl (plastiği vs.), birde çift fanlımı, Mesela msı cybrog tek fanlı geliyor.
Anladım, bir soru daha soracağım kusura bakmayın bende almak için bakıyorumda.

Toplum içerisinde kullanırken çok fazla fan sesi çevreyi rahatsız eder mi?

Ders esnasında güç modunda kullanarak fanlar kapatılabilir belki o işe yarayabilir.

Bir de genel olarak ısınma problemi ile karşılaştınız mı?
Ne aldınız? Ben laptopumda ubuntu ve win11 duaboot şeklinde kullanıyorum. Boot menüye ve bios ekranına laptop açılırken giremiyorum. Girmem gerektiginde Windows da shifte basılı tutarak yeniden başlatıyorum veya ubuntuda terminale bir komut yazmam gerekiyor. Bios da advanced mod yok sanırsam. Destek ile iletişime geçtim ve fastboot ile alakalı mi diye sordum. Bana fastboot ile alakalı olmadığını, windows 11 deki modern standby özelliği ile alakalı olduğunu söylediler.

Son düzenleme:
Windows kullanirken dengeli modda fanlar birazcık ses cikariyor. Ancak linux kullanırken dengeli modda agir is yapmadigim surece ses falan duymuyorum.

Isınma problemi ile karşılaşmadım, oyun hiç oynamadım. 20 derecelerde 6 dakika furmark testi yaptım. 68 derece gördü.

Ne aldınız? Ben laptopumda ubuntu ve win11 duaboot şeklinde kullanıyorum. Boot menüye ve bios ekranına laptop açılırken giremiyorum. Girmem gerektiginde Windows da shifte basılı tutarak yeniden başlatıyorum veya ubuntuda terminale bir komut yazmam gerekiyor. Bios da advanced mod yok sanırsam. Destek ile iletişime geçtim ve fastboot ile alakalı mi diye sordum. Bana fastboot ile alakalı olmadığını, windows 11 deki modern standby özelliği ile alakalı olduğunu söylediler.
Merhaba, henüz bir cihaz alamadım ancak bakmaya devam ediyorum. Bu modelde kesinim gibi.

Merhaba, henüz bir cihaz alamadım ancak bakmaya devam ediyorum. Bu modelde kesinim gibi.

Hocam cihazı aldınız mı, memnun musunuz?

Windows kullanirken dengeli modda fanlar birazcık ses cikariyor. Ancak Linux kullanırken dengeli modda agir is yapmadigim surece ses falan duymuyorum.

Isınma problemi ile karşılaşmadım, oyun hiç oynamadım. 20 derecelerde 6 dakika FurMark testi yaptım. 68 derece gördü.

Ne aldınız? Ben laptopumda Ubuntu ve Windows 11 duaboot şeklinde kullanıyorum. Boot menüye ve BIOS ekranına laptop açılırken giremiyorum. Girmem gerektiginde Windows da Shift'e basılı tutarak yeniden başlatıyorum veya Ubuntu'da terminale bir komut yazmam gerekiyor. BIOS da Advanced mod yok sanırsam. Destek ile iletişime geçtim ve Fastboot ile alakalı mi diye sordum. Bana Fastboot ile alakalı olmadığını, Windows 11'deki modern standby özelliği ile alakalı olduğunu söylediler.

Hocam cihazdan hala memnun musunuz?

Hocam cihazı aldınız mı, memnun musunuz?

Hocam cihazdan hala memnun musunuz?
Memnunum. Dbd ve battlefield 5 oynadım. İkisinde de gpu 70 derecelerde dolaştı. Hatta alttan sogutucu çalıştırdım dbd de 69 derece oldu gpu.

Sağa sola cok gittiğim icin inceliği de işime yarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı