Gigabyte A320 H anakart ve Athlon 3000G çalışmıyor

Polatyangaz

Centipat
Arkadaslar yeni bilgisayar topladım ama hicbir sekilde acamıyorum. BIOS ekranina dahi gelemedim. Gigabyte'A-320 H anakart ve Athlon 3000G islemci takılı. 300W Power Supply 8+3 2666MHz RAM var su anda kasa icinde takılı.(Hepsi 0 kutusu yeni açılmıs ürünler) Güc kaynagina bagladigimda herhangi bir sekilde anakart tetiklenmiyor veya herhangi bir degisiklik göremiyorum. Bilgisayarciya gittim sorunu arastirmaya calistik baska PSU denedik ve yine sonucta bir degisiklik olmadı.

İki farkli secenek geldi aklıma. İlk olarak anakartimin bozuk olabilecegi ve ikinci olarak ise anakartimin 1.ve 2. nesil islemcilere hazir oldugunu ve önce baska bir islemciyle BIOS'unu guncelleyip ondan sonra 3. nesil bir islemciye hazır olabilecegi geldi. İkinci secenegi denemeli miyim yoksa bu sadece aklıma gelen bir hurafe mi? Konuyla ilgili bilgi almak istiyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, BIOS güncellemesi eski nesil bir işlemci ile olur. Daha sonra destekler. Endişelenmeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı