Gigabyte A320M güç alamıyor

Aernath

Femtopat
Merhabalar, Gigabyte A320M model anakart sipariş etmiştim ve bugün elime ulaştı. Güç kaynağını anakarta taktım, fan bağlantılarını yaptım ve Power tuşuna bastığımda hiç etkileşim olmadı. Daha sonra PSU beslemesini anakarttan çıkarttım ve kısa devre yaptığımda PSU çalıştı. Yani durum şu ki anakartım besleme almıyor. Anakartta şu an işlemci ve RAM takılı olmadığı için bu durum olabilir mi? Yoksa anakartımda arıza mı var? Yardımcı olur musunuz?

İşlemcisiz anakart tetiklenmiyor olabilir. Takıp neden denemiyorsunuz gibi bir soru sormak geliyor içimden ancak almamış, gelmemiş olabilir diye sormakta istemiyorum :D

RAM olmadan tetikleyebilir ama yeni anakartlar bildiğim kadarıyla işlemcisiz tetiklenmiyor.

İşlemcisiz anakart tetiklenmiyor olabilir. Takıp neden denemiyorsunuz gibi bir soru sormak geliyor içimden ancak almamış, gelmemiş olabilir diye sormakta istemiyorum :D.

İşlemcim yarın ila cuma arasında gelecek. Bende onu bekliyorum. Umarım o yüzdendir diyerek umutlu ve bir o kadar da umutsuz şekilde bekliyorum :D. Çok bilmediğim içinde burada sorarak kendimi rahatlatmak istedim. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

İşlemcim yarın ila cuma arasında gelecek. Bende onu bekliyorum. Umarım o yüzdendir diyerek umutlu ve bir o kadar da umutsuz şekilde bekliyorum :D. Çok bilmediğim içinde burada sorarak kendimi rahatlatmak istedim. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Rica ederim. İnternet alışverilerinde 14 gün iade hakkınız var sıkıntı etmeyin. Umarım bir sorun yoktur :)

Hadi bakalım umarım gayet normal bir şekilde çalışır.Hayırlı olsun :)

Merak ettim sistem özelliklerinden bahseder misin?

Gigabyte A320M anakart (370TL)
AMD Ryzen 3 1200 AF işlemci (548TL)
MSI Radeon RX470 4 GB 256 Bit ekran kartı (700TL)
Longline 240 GB SSD (220TL)
Longline 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 RAM (220TL)
Platoon 500W güç kaynağı (150TL)
Rush rca 121 kasa (125TL)
Total'de 2333 TL'ye orta düzey ve oynadığım oyunlarda beni rahatlatacak bir sistem toplamış oldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı