Gigabyte A320M S2H anakart işlemci çentiği

Makaleler
12
Daha fazla  
Arkadaşlar bu anakartı Webdenal’dan sıfır olarak satın aldım daha geleli 2-3 gün oldu sistemi kuracağım fakat işlemci ve ekran kartını bekliyorum hala kargodalar. Sorun şu, YouTube'da izlediğim videolarda anakartın işlemci demir çubuğunun tam oturduğu yerde geri açılmasını engelleyen bir plastik çentik var lakin yüklediğim foto’da gördüğünüz gibi ben de öyle bir çentik yok dikkatlice baktım kırık gibi durmuyor kırık olsa bu kadar düz bir kırık olamaz. Sizce sorun olur mu? Plastik vidalardan birinin eksik olduğuna bakmayın onu ben takmadım. Ve ayrıca işlemci montajı sırasında anakart arkasındaki blok sökülmeli mi?

ED577390-C45F-499B-9FF3-4A01DEBB9BB8.jpeg

8CBC6184-4666-4486-9029-6A27AA1EE740.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotikten aldım bende aynı anakartı. Arka tarafı gösterdiğin gibi şuan kurulu sistem. Ve o çentik bende var. Ancak zannımca o çentik AMD işlemci soğutucularından çıkıyor. Onu oturtuyorsun. (Yalnışım olabilir.)

Teknobiyotikten aldım bende aynı anakartı. Arka tarafı gösterdiğin gibi şuan kurulu sistem. Ve o çentik bende var. Ancak zannımca o çentik AMD işlemci soğutucularından çıkıyor. Onu oturtuyorsun. (Yalnışım olabilir.)
İşlemci çentiğinden bahsediyosan öyle bişey mümkün değil.

Güncel.
Kırılma olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar düz bir kırık olamaz.
Şimdi eğer montaj yaparsam pinleri yamultmasından korkuyorum. :(
O zaman senin anakartta kırık zira bende koskoca var, üstünde de işlemci ve soğutucusu var.
Senin söylemin üzerine kontrol ettim ama dikkatli bakarsan o kadar düz bir kırık olamaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı