GIGABYTE A320M S2h anakartta Mikrofon çalışmıyor

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 6 ay önce kuzenimle beraber 2 tane aynı bilgisayar aldım. Bundan 2 hafta önce benim mikrofonum, 1 hafta önce de kuzenimin mikrofonu bozuldu. Başka bilgisayara takınca çalışıyor ama kendi bilgisayarıma takınca çalışmıyor mikrofon. Ben de USB ses kartı alayım dedim. 10 liralık aldım, baktım ki hala çalışmıyor. Bunu da başka bir bilgisayarda denedim yine çalışıyor. Neden sizce benim bilgisayarımda mikrofon çalışmıyor?

PC'ler:
GIGABYTE A320M S2h / AMD Ryzen 3 2200G / MSI GT1030 AERO ITX / GSKILL AEGIS 2133MHZ 8GB / Acer SA220QA

O bu değilde r3 2200g + 8x2 3000mhz ram niye almadınız GT 1030 almak yerine ?
Ben de onun için gittim vatana vatanda ki eleman hem zorla ekran kartı aldırdı o işlemcinin grafik birimi kötü dedi aslında gt1030la aynı olduğunu biliyordum ama babamı ikna edemedim elemana güvendi hem de gt1030u ddr4 olanını koymuş gittim ben bunu istemedim diye belirtmiştim de değiştiremem dedi sonuçta vega8den daha kötü performans alıyorum şu an.

Selamlar, anakartınızın dahili ses kartındaki mikrofon girişini çalıştırabildiniz mi? Ne yaptıysam mikrofondan ses alamadım. Boşuna da sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum.

Selamlar, anakartınızın dahili ses kartındaki mikrofon girişini çalıştırabildiniz mi? Ne yaptıysam mikrofondan ses alamadım. Boşuna da sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum.

Çok uzun uğraşlardan sonra çalıştırdım. Ama nasıl çalıştırdığımı ben de bilmiyorum . Yine de arada gidiyor sürekli jak girişi ile oynayınca geliyor bu yüzden sanal 7.1 ama USB ile bağlanan bir kulaklık almayı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…