Gigabyte A320M-S2H BIOS'a nasıl girilir?

Emeness

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 5700x3d - MSI B550 A-PRO - Powercolor Red devil RX7800XT-Klev boltX ddr4 3200 mhz -1 tb 980 pro
Meslek
Teknik destek temsilci
Bilgisayarı yeni aldım 8 GB RAM var. Ve bu RAM'ler 1064.1MHz olarak çalışıyor ben bu RAM'lerin frekans hızını 3000'e çekmek istiyorum ancak bilgisayar açılırken sadece Gigabyte ultra drable yazısı gözüküyor ama monitörün alt kısmında Boot veya BIOS açma tuşları yazmıyor o yüzden BIOS veya Boot açamıyorum. Nasıl BIOS tuşunu bulabilirim?

CPU-Z  9.06.2020 12_00_46.png
CPU-Z  9.06.2020 12_00_17.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Delete tuşu olması lazım. Olmazsa F8'de dene. Boot'da F12'dir genellikle.

Hocam delete tuşunu daha önce denedim zaten ama olmadı dediğim gibi açılırken herhangi bir bir tuş gözükmüyor.

Bilgisayar açılırken alt tarafta biosa gireceğiniz tuşlar yazar hızlı geçerse bilgisayarı yeniden başlatın ve o ekran gelince klavyeden pause butonuna basın. O ekranda duracaktır. Sizde böylece o F2 Del gibi butonlara basabilirsiniz. Ama benim bildiğim kadarıyla del butonuyla açlılması lazım BIOS'u görene kadar del butonuna sık sık bastınız mı yoksa 1 kere basıp bıraktınız mı?

F2 dene, bir de basıp çekmiyorsun değil mi? Art arda basman lazım.

Basıp basıp duruyorum ama bir daha deneyeceğim.
Bilgisayar açılırken alt tarafta BIOS'a gireceğiniz tuşlar yazar hızlı geçerse bilgisayarı yeniden başlatın ve o ekran gelince klavyeden pause butonuna basın. O ekranda duracaktır. Sizde böylece o F2 Del gibi butonlara basabilirsiniz. Ama benim bildiğim kadarıyla Del butonuyla açlılması lazım BIOS'u görene kadar Del butonuna sık sık bastınız mı yoksa 1 kere basıp bıraktınız mı?

İşte sorun şu ki bilgisayar açılırken alt tarafta hiçbir şey çıkmıyor gelse zaten açacağım ama yok :/

Bende aynı anakarta sahiptim açılırken delete tuşuna basınca giriyordu ancak daha önce girdiğim BIOS'da bazı ayarlar yapıp vindowsu öyle kurdum ve şimdi Windows şimşek hızıyla açılıyor ve kapanıyor ancak şimdi de o başlangıçta görünen yazılar çıkmıyor direk Windows başlıyor bu şekilde BIOS'a girmenin başka bir yöntemi yok mudur?
Basıp basıp duruyorum ama bir daha deneyeceğim.

İşte sorun şu ki bilgisayar açılırken alt tarafta hiçbir şey çıkmıyor gelse zaten açacağım ama yok :/

Nasıl açınız yeniden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı