Gigabyte A320M-S2H DDR4 BIOS ayarları nasıl yapılmalı?

Azap58

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600X
Merhaba değerli forum kullanıcıları, Gigabyte A320M-S2H DDR4 BIOS ayarlarını nasıl yapacağım buna dair YouTube'da Video'lara baktım ve bulamadım.

Sistemim;

AMD Ryzen 5 5600X.

RTX 3060 12 GB.

Gigabyte A320M-S2H DDR4.

BIOS'u son sürümüne yükledikten Sonra'da bilgisayar hem yavaş açılıyor hem de masaüstün'de uygulamaları veya Google'yi çok yavaş açıyor.
BIOS sürümüm [F58b]

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba değerli forum kullanıcıları, Gigabyte A320M-S2H DDR4 BIOS ayarlarını nasıl yapacağım buna dair YouTube'da Video'lara baktım ve bulamadım.

Sistemim;

AMD Ryzen 5 5600X.

RTX 3060 12 GB.

Gigabyte A320M-S2H DDR4.

BIOS'u son sürümüne yükledikten Sonra'da bilgisayar hem yavaş açılıyor hem de masaüstün'de uygulamaları veya Google'yi çok yavaş açıyor.
BIOS sürümüm [F58b]

Anakart nefes alsın yeter durumunda şu anda sizler için o sistemi taşıyabileceğini düşünmüyorum değiştirme ihtimaliniz varsa değiştirin. Kullanıcısı değilim o yüzden bilgi kirliliği yapmak istemem yanlış tavsiyeler verip.

Anakart nefes alsın yeter durumunda şu anda sizler için o sistemi taşıyabileceğini düşünmüyorum değiştirme ihtimaliniz varsa değiştirin. Kullanıcısı değilim o yüzden bilgi kirliliği yapmak istemem yanlış tavsiyeler verip.
Maalesef pcem güzel saddece sorunum var bunu çözmek burada ki insanlar çok iyi biliyor ben bilmesemde kaç bin kişi var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı