Gigabyte A320M-S2H değiştirilmeli mi?

korkusuzturk

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhabalar.
Aylarca çalışıp topladığım emek verdiğim ve pişman olduğum sistem bu. Belki hatam belki yanlışım bilmiyorum. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun.
1. sorunum OBS ve çeşitli kayıt programlarında kayıt yaparken sıkıntı yaşamıyorum, ancak videolar her zaman donuyor. Codeclerde sıkıntı yok. Kayıt edilmiş görüntüler ya kötü kayıt 144 360P gibi kalitesiz oluyor. Her türlü ayarları denedik ancak olmadı. Görüntüler hep donuk donuk ve tüm programlar böyle.
BIOS ekran kartı her şey güncel, Windows orijinal.
Gereksiz uygulama yok. Format atıp temiz kurulumla da düzelmedi. Ne yapamalıyım.
2. sorun.
Bilgisayarcıya götürdüm bu problem için anakart B450 olursa düzelir diyor. Hiç inandırıcı gelmedi bana. Anakartı vereceğim 300 lira vereceğim Gigabyte B450M verecekmiş.
Bu sistem için anakart yükseltmeye gerek var mı? Acil gerekli mi? Anakart işlemci ve ekran kartının verimini tam sağlayamıyor diyor doğru mu?
Ve bu sistem için ekran kartı çok zayıfmış hatalı üremmiş ve RX 580 bundan daha iyi miş. Anlamadım bu saçmalığı. Ben bu ekran kartını almak için B450 bırakıp bu anakartı aldım. 100 lira düştü ekran kartını aldım. Tüm param oydu. Sistem 5285 TL tuttu bana. Pişman olmalı mıyım?
Faydası olur mu bilmem ama Ryzen 5 3600 kullananlara tavsiyem stok fan bırakın. Çok şiddetli ısınıyor. GTA 5 oynarken 85'den aşağı inmeyip 20 dklık oynamada 90 küsurleri aşardı. Şimdi Ultra ayarlarda 65I görmüyor. Ben High'te oynayıp 60 derece Max'da oynuyorum. Kasayada 4 fan taktım bu arada.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı