Gigabyte A320M-S2H ile R7 2700X BIOS güncellemesi gerekli mi?

LongHaoChen

Kilopat
Daha fazla  
Elimde Gigabyte A320M-S2H anakartı ve Ryzen 7 2700X işlemci modeli bulunmakta. Bilgisayar toplayacağım fakat bilgisayarı topladıktan sonra direk açılır mı yoksa BIOS güncellemesi gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Gigabyte A320M-S2H anakartı ve Ryzen 7 2700X işlemci modeli bulunmakta. Bilgisayar toplayacağım fakat bilgisayarı topladıktan sonra direk açılır mı yoksa BIOS güncellemesi gerekli?
N11 den aynı anakartı alırken satıcıya Ryzen 5 2600 ile kullanacağımı ve göndermeden önce BİOS update yapmalarını söyledim. Yapıp gönderdiler

Aldığın mağazaya veya teknik servise gönderebilirsin. Bu arada R7 2700X e pek yakışmamış A320.

Kullanım amacıma göre yerinde bir karar verdiğimi düşünüyorum teşekkürler. 😊 Bu arada hangi kartı yakıştırıyorsunuz? Yani ben sadece tek bir oyun oynayacağım. Metin2 oyununu aynı anda 40 defa açmak istiyorum yani multi client. O yüzden işlemciye ve rame yatırım yaptım.
N11 den aynı anakartı alırken satıcıya Ryzen 5 2600 ile kullanacağımı ve göndermeden önce BİOS update yapmalarını söyledim. Yapıp gönderdiler
Ben hepsiburada.com dan almıştım. Onların böyle bir hizmeti yok sanırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı