Gigabyte A320M-S2H ile RTX 2080 Ti uyumlu mudur?

LuxoVodo

Centipat
Şu an bu işlemciyi kullanıyorum. Bilgisayar ve parçaları hakkında çok fazla bir bilgim yok. Hediye olarak RTX 2080 Ti ekran kardı hediye edildi, forumlarda araştırdım fakat bulamadım acaba.
Gigabyte A320M-S2H ile RTX 2080 Ti uyumlu mudur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci değil anakart o.
Sağ ol ama bu işlerden anlamadığımı söylemiştim
Belki güç kaynağı sorun çıkarır. Bir de işlemci o karta yetişemeyebilir. Sistemini biraz söylersen son model bir sisteme sahip olmana yardımcı olurlar.

Çok sağ ol dostum fakat şu an amacım sistem değiştirmek değil dediğim gibi kartım hediye geldi eğer uyumlu ise takmayı planlıyorum.
Uyumludur ve Gigabyte A320M-S2H bir anakarttır, bilmemek kötü bir şey değil sonuçta... A320 anakarta takılan bir işlemcinin de çok iyi olacağını düşünmediğimden tam verimli kullanamazsınız. İşlemciniz nedir?

O konuda pek bir bilgim yok dostum nereden öğrenebilirim?
Uyumludur ve Gigabyte A320M-S2H bir anakarttır, bilmemek kötü bir şey değil sonuçta... A320 anakarta takılan bir işlemcinin de çok iyi olacağını düşünmediğimden tam verimli kullanamazsınız. İşlemciniz nedir?

O konuda pek bir bilgim yok dostum nereden öğrenebilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı