güncel durum ne güncellemeden çalıştımı?"Rev 1.1" olunca BIOS güncel mi oluyor? Aynı zamanda Gen1 yazıyor kafam karıştı. Ryzen 2000 çalışır mı hiç müdahale etmeden?
Eki Görüntüle 369288
İncehesap üzerinden yaklaşık 5 gün önce aldığım cihazın BİOS versiyonu güncel değildi. Anakartın Rev: 1.1 olması sizi aldatmasın eğer fabrika çıkışlı olarak güncel versiyonunu almak istiyorsanız anakartın GA-A320M-S2H V2 modelini almanız gerekir.güncel durum ne güncellemeden çalıştımı?
teşekkürler çok önceden açmıştım konuyu anakart güncel değildi servise gönderdim güncellendiİncehesap üzerinden yaklaşık 5 gün önce aldığım cihazın BİOS versiyonu güncel değildi. Anakartın Rev: 1.1 olması sizi aldatmasın eğer fabrika çıkışlı olarak güncel versiyonunu almak istiyorsanız anakartın GA-A320M-S2H V2 modelini almanız gerekir.
Kardeşim rev1.1 güncel BIOS ile gelen sürümdür. Ben aldım kullandım oradan biliyorum Ryzen 2600 ile Update yapmadan çalıştırdım. Vereceğim linke girip çeviri yaparsan orada yazıyor. Kullanmadan neden kesin bir dille yorum yazıyorsunuz anlamadım.
Link:GA-A320M-S2H V2 (rev. 1.1) | Motherboard - GIGABYTE Global
Saygılar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.