Gigabyte A520 mk V2 sistemde Secure Boot açılınca siyah ekran verdi

rebex0103

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600

Gigabyte A520 mk V2

Gskill Ripjaws V 3600mhz

Sapphire Pulse Rx580

Cougar Xtc600
RAM
GSkill ripjaws v 3600mhz
İşlemci
R5 5600
Selam arkadaşlar, az önce Gigabyte A520mk V2 anakartımda Secure Boot'u açtım ve restore factory keys e PC siyah ekran verdi. Klavye ve fareye hiçbir şekilde güç gitmiyor, monitöre görüntü gelmiyor, fanlar dönüyor ekran kartının fanları biraz dönüp biraz duruyor. PC kasasının ışıkları yanıyor, ne yapmam lazım? Kartım RX 580 Pulse modeli BIOS sürümü ve modeli hakkında herhangi bir bilgim yok. Şu ana kadar hiç de güncelleme yapmadım.

Hocam Secure Boot çok gerekli mi sizce ben genellikle çoğu şeye engel oluyor diye kapatıyorum.

Secure Boot Valorant için gerekli mi? O nasıl bir gereksinimmiş? Hovam Secure Boot'u kapayın zevklerinize karışmak gibi olmasın ama CS2 de iyidir ayrıca Secure Boot dışında bir şeyle oynadınız mı?

Secure Boot Valorant için gerekli mi? O nasıl bir gereksinimmiş? Hovam Secure Boot'u kapayın zevklerinize karışmak gibi olmasın ama CS2 de iyidir ayrıca Secure Boot dışında bir şeyle oynadınız mı?

Yok hocam Valorant dışında herhangi bir şeyde Secure Boot istemedi benden.

Yok Secure Boot dışında BIOS'ta bir şey yaptınız mı?

Yok Secure Boot dışında BIOS'ta bir şey yaptınız mı?

Yok hocam herhangi bir şey yapmadım garantiye göndermeyi düşünüyorum ama yardım hattı bayağı sıkıntılı markadan soğudum.

BIOS'a girin Secure Boot'u kapayın eğer sıkıntı devan ediyorsa Secure Boot ile alakalı değildir ne zaman aldınız tam olarak.

BIOS'a girin Secure Boot'u kapayın eğer sıkıntı devan ediyorsa Secure Boot ile alakalı değildir ne zaman aldınız tam olarak.

Hocam bilgisayarı açamıyorum güç geliyor ama ekran gelmiyor anakartı geçen sene şubat ayında almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…