Gigabyte A520M-H secure boot problemi nasıl çözülür?

Mehmet Sakal

Decapat
Daha fazla  
Gigabyte A520M-H anakartım var Secure Boot açmıştım PC bir daha acılmamıştı sonra garantiye verdim geldi sonra Technopat'ın videosunda baktım BIOS Update ile giderilmiş olduğumu gördüm. Windows 11 kullanıyorum, Valorant oynayamıyorum. Elimde UEFI destekli ekran kartı var ama tekrar Secure Boot ayarını aktif etmeye korkuyorum babam ağzıma edecek gibi sonra.

Gigabyte A520M-H anakartım var Secure Boot açmıştım PC bir daha acılmamıştı sonra garantiye verdim geldi sonra Technopat'ın videosunda baktım BIOS Update ile giderilmiş olduğumu gördüm. Windows 11 kullanıyorum, Valorant oynayamıyorum. Elimde UEFI destekli ekran kartı var ama tekrar Secure Boot ayarını aktif etmeye korkuyorum babam ağzıma edecek gibi sonra.
@Mehmet Sakal Ben de aynı anakarta sahibim secure boot açık Windows 11 kullanıyorum ve Güncel bios sürümü ise şu anda F18
Gigabyte bios nasıl güncellenir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. yöntem Sorun devam ederse qflash plus ile çözersiniz. anakartı servise göndermenize gerek yok .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Usb bellek FAT32 ve MBR olmalı yoksa çalışmaz o da rufusdan ayarlanıyor. yukardaki videoda mevut.
Dosya adı GIGABYTE.bin olmalı ve Windows da file name extensions (Dosya adı uzantılarını) açın ne olur ne olmaz.

Güncel bios dosyası A520M H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Screenshot_2.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_326.png
    Screenshot_326.png
    64,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri