Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakarta 2 tane M.2 SSD takılır mı?

Deniz Koç07

Femtopat
Daha fazla  
Halihazırda hazır kasa aldım ama içinde 512 GB SSD var ve arkadaşlarım bana 512 GB yetmez dediler ve ben de ek SSD almaya karar verdim. Fakat Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakarta 2 tane SSD takılır mı bilemiyorum veya en azından https://www.sinerji.gen.tr/mld-1tb-...yazma-4700mb-m2-ssd-mld22m500p21-1000-p-47624 bu SSD anakartimla uyumlu mu soyleyebilir misiniz? (Olmadı bunu alıp 512 GB'ı çıkaracağım) koymak istediğim SSD bu (yukarıda linki de var).
MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000 MB-Yazma 4700 MB M.2 SSD (MLD22M500P21-1000) veya daha uygun bir çözüm var mı mesela anakartta 2 tane bellek girişi var ama 2 tane M.2 olmuyor galiba 1 tanesi SATA mı olmalı?

1 tane M.2 girişi var. 2 tane M.2 SSD takamazsın, önerim SATA SSD alman. 870 EVO, PNY CS900 modellerine bakabilirsin.

Ana kartında 1 adet M.2 yuvası var.

MLD M500 model üründen tam hız alabilmen için ana kartın M.2 yuvası 4.0 versiyonunda olmalı, senin ana kart 3.0, uyum sorunu olmaz ancak 3.0 hızını alabilirsin, ileriye dönük yeni nesil ana kartlarda değerlendiririm diyorsan alabilirsin.

Son düzenleme:

MLD M500 model üründen tam hız alabilmen için ana kartın M.2 yuvası 4.0 versiyonunda olmalı, senin ana kart 3.0, uyum sorunu olmaz ancak 3.0 hızını alabilirsin, ileriye dönük yeni nesil ana kartlarda değerlendiririm diyorsan alabilirsin.

Mevcut SSD kalsın, ekstra bir tane daha takayım diyorsan aşağıdaki ürün alternatif olarak bakılabilir.

Sorun olacağını zannetmiyorum, Ugreen kaliteli bir markadır. Ancak daha önce bu kartlardan kullanmadım, performans ve kararlılık açısından ne olur bilemiyorum. Önceden kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.
Peki dönüştürücü performansı azaltmaz mı? Çoğu kişi dönüştürücüleri kotulemis ve tavsiye etmemis, acaba sata ssd mi taksam (anakarttaki diğer yer sata için Uygun diye biliyorum)

Peki dönüştürücü performansı azaltmaz mı? Çoğu kişi dönüştürücüleri kotulemis ve tavsiye etmemis, acaba SATA SSD mi taksam (anakarttaki diğer yer SATA için Uygun diye biliyorum)

SATA işini görür, dönüştürücü ile uğraşma.

MLD M500 model üründen tam hız alabilmen için anakartın M.2 yuvası 4.0 versiyonunda olmalı, senin anakart 3.0, uyum sorunu olmaz ancak 3.0 hızını alabilirsin, ileriye dönük yeni nesil ana kartlarda değerlendiririm diyorsan alabilirsin.

Mevcut SSD kalsın, ekstra bir tane daha takayım diyorsan aşağıdaki ürün alternatif olarak bakılabilir.

Sorun olacağını zannetmiyorum, Ugreen kaliteli bir markadır. Ancak daha önce bu kartlardan kullanmadım, performans ve kararlılık açısından ne olur bilemiyorum. Önceden kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.

Attığın dönüştürücü X4, X8 ve X16 portları için uyumlu, bu anakart için uyumlu değil yani, X1 portu bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı