Gigabyte A520M-K V2 SATA ve M.2 SSD takılır mı?

Hocam soracağınızı buradan sorun ki herkes faydalanabilsin. Ne konuda detaylı bilgi istiyorsunuz tam olarak? Dediğim gibi PSU yeterli. Ekstra sormak istediğiniz varsa buradan sorun lütfen.

MSI MAG Forge 100RARGB LED Fanlı ATX kasaya sahibim SATA SSD'yi bağlamak için kendim açtım da PSU'nun orada kablolar çıkaramadım nereden açılıyor orası bilmiyorum kendim bağlayabilir miyim? Bir de 650W bir MSI PSU alsam onu da kendim değiştirebilir miyim daha önce hiç yapmadım.

Hocam soracağınızı buradan sorun ki herkes faydalanabilsin. Ne konuda detaylı bilgi istiyorsunuz tam olarak? Dediğim gibi PSU yeterli. Ekstra sormak istediğiniz varsa buradan sorun lütfen.

Bu PSU kasam ile uyumlu olur mu acaba? Cooler Master Coolermaster 750w 80 Bronze Mwe V2 Mpe-7501-acabw-beu 12cm Fanlı Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:
Kasanın sağ kapağını açarsan orada görürsün kabloları. Kendin bağlayabilirsin. Tekrar söylüyorum, PSU'n yeterli, boşu boşuna değiştirme. SSD 50-100W güç harcamıyor. 5-10W anca. O PSU kasanla uyumlu ancak 2700 TL'ye o PSU alınmaz. Daha iyileri var ama gerek yok. SSD'ni tak kullan.

Kasanın sağ kapağını açarsan orada görürsün kabloları. Kendin bağlayabilirsin. Tekrar söylüyorum, PSU'n yeterli, boşu boşuna değiştirme. SSD 50-100W güç harcamıyor. 5-10W anca. O PSU kasanla uyumlu ancak 2700 TL'ye o PSU alınmaz. Daha iyileri var ama gerek yok. SSD'ni tak kullan.

Şu nasıl peki. MSI Psu Mag A650bn 650w Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol

SSD için de şunu düşündüm. Samsung 500gb 870 Evo Ssd Mz-77e500bw Siyah SSD (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:
Dostum elindeki PSU yeterli dememe rağmen neden ısrarla yeni PSU alma derdindesin anlayamadım. Boşa masraf etme kendine, elindeki yeterli diyorum.

O PSU iyi ve İncehesap'ta şu an ₺1.899, alacaksan al hemen:

Dostum elindeki PSU yeterli dememe rağmen neden ısrarla yeni PSU alma derdindesin anlayamadım. Boşa masraf etme kendine, elindeki yeterli diyorum.

O PSU iyi ve İncehesap'ta şu an ₺1.899, alacaksan al hemen:

Tamam üyelik açıp alıyorum şimdi.
SSD hakkında ne düşünüyorsunuz? teşekkür ederim şimdiden çok yardımcı oldun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı