Gigabyte A520M-K V2 sistem açılmıyor

8berrraaatt

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB 3200 MHZ
İşlemci
RYZEN 5 5500
İyi akşamlar. Sıfır aldığım Gigabyte 520 mk V2 anakartım, Ryzen 5 5500 işlemcim, M.2 SSD aldım ama ekran kartına param yetmediği için evde bulununan 1 GB model AMD HD serisinden bir ekran kartı vardı test amaçlı onu taktım ve ve olumluydu her şey. Ondan sonra sistemi televizyona HDMI ile bağlamak istedim ekran gelmedi ve bir an ki dalgınlıkla ekran kartını elimle oynattım ve tık etti sistem kapandı. Ondan açıp kapamaya çalıştım her seferinde 1 2 saniye fanlar dönüp durdu artık 1 2 saniye de dönmüyor olay bu ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Hocam öncelikle HDMI'yı işlemciye takıp denediniz mi ve ekran kartı slotunu ve ekran kartını kontrol edin kırılan bır yer var mı diye ve PSU nedir?

Hocam öncelikle HDMI'yı işlemciye takıp denediniz mi ve ekran kartı slotunu ve ekran kartını kontrol edin kırılan bır yer var mı diye ve PSU nedir?

Aerocool VX Plus 600 watt ve hocam o kadar sert bir dokunuş yapmadım kırılmış olamaz herhalde. HDMI'yı işlemcide denemedim.ama hiç bir tepki vermiyor pc

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı