Anakarta her şeyi takıtım kabloları vs. sistemi açacağım. Ekran kartını aldım elime sığmıyor USB 3.0 engelliyor takılmıyor. USB 3.0'ı sökmem lazım öyle kullanıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
4976 USB 3.0 19 20pin Dişi Erkek 90 Derece Uzatma Yön Adaptörü Ürün sayısı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
4976 USB 3.0 19 20pin Dişi Erkek 90 Derece Uzatma Yön Adaptörü Ürün sayısı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Piyasayı araştırdım, çoğu adaptör yurtdışından geliyor. Şu an burada satılan tek bunu bulabildim. Kupon zamanlarını beklersen biraz daha uyguna alabilirsin. Genelde 18.00'da kuponlar dağıtılmaya başlanıyor. Satıcı mağaza kendi sitesinde de satıyor, orada daha ucuz ama kargo fiyatı belirtilmemiş.
Piyasayı araştırdım, çoğu adaptör yurt dışından geliyor. Şu an burada satılan tek bunu bulabildim. Kupon zamanlarını beklersen biraz daha uyguna alabilirsin. Genelde 18.00'da kuponlar dağıtılmaya başlanıyor. Satıcı mağaza kendi sitesinde de satıyor, orada daha ucuz ama kargo fiyatı belirtilmemiş.
Kendi sitesinden almaya çalıştım 3D güvenlik hatası veriyor ödeme yapamadım bugün ben şehirde bakarım bulamazsam artık yapacak bir şey yok alırız bir yerden.
Kendi sitesinden almaya çalıştım 3D güvenlik hatası veriyor ödeme yapamadım bugün ben şehirde bakarım bulamazsam artık yapacak bir şey yok alırız bir yerden.