Gigabyte A520M-K v2 USB 3.0 takılmıyor

yusuf trabzon

Decapat
Daha fazla  
RAM
T force RGB 8x2 3200mhz
İşlemci
Amd ryzen 5 5600
Anakartım Gigabyte A520M-K V2 ekran kartı ise MSI RX 6700 XT mesh2X.

Anakarta her şeyi takıtım kabloları vs. sistemi açacağım. Ekran kartını aldım elime sığmıyor USB 3.0 engelliyor takılmıyor. USB 3.0'ı sökmem lazım öyle kullanıyorum. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah tam lazım olan ürün bu biraz tuzluymuş ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.
Piyasayı araştırdım, çoğu adaptör yurtdışından geliyor. Şu an burada satılan tek bunu bulabildim. Kupon zamanlarını beklersen biraz daha uyguna alabilirsin. Genelde 18.00'da kuponlar dağıtılmaya başlanıyor. Satıcı mağaza kendi sitesinde de satıyor, orada daha ucuz ama kargo fiyatı belirtilmemiş.

Piyasayı araştırdım, çoğu adaptör yurt dışından geliyor. Şu an burada satılan tek bunu bulabildim. Kupon zamanlarını beklersen biraz daha uyguna alabilirsin. Genelde 18.00'da kuponlar dağıtılmaya başlanıyor. Satıcı mağaza kendi sitesinde de satıyor, orada daha ucuz ama kargo fiyatı belirtilmemiş.

Kendi sitesinden almaya çalıştım 3D güvenlik hatası veriyor ödeme yapamadım bugün ben şehirde bakarım bulamazsam artık yapacak bir şey yok alırız bir yerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı