Gigabyte A520M S2H uyumlu hard disk önerileri

Reis SSD'lerden hiç anlamıyorum, senin önerin neyse bu ay başı alacağım.

@He stole my money
Anlamanıza gerek yok, şu siteden indirin ve örnek fotolardaki gibi direkt fotosunu buraya atın:

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki, indireyim fotoğrafını atacağım @He stole my money

Anlamanıza gerek yok, şu siteden indirin ve örnek fotolardaki gibi direkt fotosunu buraya atın:
Reis, standartta dört tane indirme var, hangisini indirmeliyim? ZIP mi installer mı?

Desktop Screenshot 2025.06.18 - 13.32.09.49.png

Buyurun hocam @He stole my money

Peki, indireyim fotoğrafını atacağım @He stole my money

Reis, standartta dört tane indirme var, hangisini indirmeliyim? ZIP mi installer mı?

Eki Görüntüle 2515192

Buyurun hocam @He stole my money
Crucial P3 modeli varmış, onu dönüştürücü ile X1 portuna takın. M.2 slotuna ise bunu takın:

Bütçe aşabilirseniz bunu: (Kampanya filan vardır belki.)

Bu Exceria'lardan olan birinede Windows kurmanızı tavsiye ederim. Windows daha hızlı, akıcı ve sağlıklı çalışacaktır. Eski P3 SSD'yi de X1 dönüştürücüyle ekran kartının üst kısmındaki yuvaya takarsınız:

Bütçeyi o kadar yükseltemem. 1. attığınızı alabilirim, son dediğinizi tam olarak anlamadım, onu da almalı mıyım?

Bütçeyi o kadar yükseltemem. 1. attığınızı alabilirim, son dediğinizi tam olarak anlamadım, onu da almalı mıyım?
Eski olanı şu yuvaya takabilmeniz için almanız lazım:
1750243989823.png

Aksi taktirde PC'ye takacak yer yok.

Tamam almam gerek yani. Yardımınız için teşekkürler. Bu SSD'yi ay başında alacağım. Uğraştırdığım için kusura bakmayın, SSD HDD konularında biraz cahilim. 😄

@He stole my money
Sorun değil hocam, herkes doğduğu gibi bilmiyor zaten. Amacımız bizim bu.
Hayırlı olsun şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı