batichrist Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Sistemimde değişikliğe gittim anakart ve islemci değiştirdim, tüm kablo bağlantılarını düzgün yapmama ragmen PC hiç tepki vermiyor. Güç düğmesine basıyorum hiçbir tepki yok, bu tür konulardan az buçuk anlıyorum bana yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
Sistemimde değişikliğe gittim anakart ve islemci değiştirdim, tüm kablo bağlantılarını düzgün yapmama ragmen PC hiç tepki vermiyor. Güç düğmesine basıyorum hiçbir tepki yok, bu tür konulardan az buçuk anlıyorum bana yardımcı olur musunuz?
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 Sistemin içini detaylıca çekip atabilir misiniz hocam inceleyelim. Artı 0 Eksi
KS KS batichrist Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 uğurcan88 dedi: Sistemin içini detaylıca çekip atabilir misiniz hocam inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunum çözüldü eyvallah. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
uğurcan88 dedi: Sistemin içini detaylıca çekip atabilir misiniz hocam inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunum çözüldü eyvallah.
Modexx Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #4 batichrist dedi: Hocam sorunum çözüldü eyvallah. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldüğünü söyler misiniz? Aynı hatayı ben de yaşıyorum da o yüzden. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
batichrist dedi: Hocam sorunum çözüldü eyvallah. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldüğünü söyler misiniz? Aynı hatayı ben de yaşıyorum da o yüzden.